Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άφωνοι οι γιατροί: Γέννησε δίδυμα 26 μέρες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού

Δίδυμα γέννησε μία γυναίκα στο Μπαγκλαντές, μόλις 26 μέρες αφότου είχε ήδη γεννήσει πρόωρα ένα αγοράκι, προκαλώντας έκπληξη ακόμη και στους...


Δίδυμα γέννησε μία γυναίκα στο Μπαγκλαντές, μόλις 26 μέρες αφότου είχε ήδη γεννήσει πρόωρα ένα αγοράκι, προκαλώντας έκπληξη ακόμη και στους γιατρούς που έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει με την 20χρονη.




Η περίπτωση της Αρίφα Σουλτάνα είναι μοναδική στα ιατρικά χρονικά. Η κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στομάχι. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν... ακόμα έγκυος και την υπέβαλαν σε καισαρική και η 20χρονη έφερε στον κόσμο τα δίδυμα μωρά της, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, που επίσης χαίρουν άκρας υγείας.


Ο λόγος για τη διπλή εγκυμοσύνη με τα τρία μωρά, έγκειται στο γεγονός ότι η κοπέλα έχει δύο μήτρες, όπως μεταδίδει το BBC.




Η νεαρή γυναίκα έφερε στον κόσμο το αγοράκι της σε νοσοκομείο που βρίσκεται κοντά στο χωριό της στις 26 Φεβρουαρίου, ενώ στις 22 Μαρτίου μεταφέρθηκε εκτάκτως σε άλλο νοσοκομείο της περιοχής, σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο.

Η γιατρός που της έκανε υπέρηχο διαπίστωσε ότι η γυναίκα είναι έγκυος σε δίδυμα και αποφάσισε να προχωρήσει εκτάκτως σε καισαρική για να μην κινδυνεύσουν η μητέρα και τα μωρά της.

Όπως δήλωσε η Δρ. Σέιλα Ποντάρ στο BBC, η γυναίκα και ο σύζυγος της είναι φτωχοί και ουδέποτε έκαναν υπέρηχο στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ούτε κατά την εισαγωγή της για τον πρώτο τοκετό, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει.

Η νεαρή μαμά και τα δύο μωράκια της πήραν εξιτήριο τέσσερις μέρες αργότερα, με τους γιατρούς να εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την τελική έκβαση αυτής της ασυνήθιστης εγκυμοσύνης.