Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Έφυγε» ο 22χρονος Χανιώτης που είχε βρεθεί αιμόφυρτος στην παραλία του Ρεθύμνου ανήμερα της Αποκριάς

parakritikaτην τελευταία του πνοή στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων άφησε ο 22χρονος που είχε βρεθεί αιμόφυρτος στην παραλία του Ρεθύμνου τα ...


parakritikaτην τελευταία του πνοή στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων άφησε ο 22χρονος που είχε βρεθεί αιμόφυρτος στην παραλία του Ρεθύμνου τα ξημερώματα της 11ης Μαρτίου, ανήμερα της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς.




Όπως ανέφερε στο Parakritika.gr ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, Μηνάς Βουλγαρίδης, ο νεαρός Χανιώτης νοσηλευόταν με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είχε γίνει προσπάθεια να δωριστούν τα όργανά του, που όμως τελικά δεν απέδωσε.

«Έφυγε στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου. Ήταν κάτι που το περιμέναμε από μέρα σε μέρα, ήταν κλινικά νεκρός», πρόσθεσε ο κ. Βουλγαρίδης, σημειώνοντας ότι θα ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση, αφού πιθανώς έχουμε να κάνουμε με εγκληματική ενέργεια.




Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου, υπήρξε ενημέρωση για περιστατικό σωματικών βλαβών σε 22χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες της 11ης Μαρτίου, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στο Ρέθυμνο.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω 22χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, φέροντας τραύμα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύτηκε.

Οι έρευνες για το πως βρέθηκε αιμόφυρτος ο 22χρονος στην παραλιακή του Ρεθύμνου, συνεχίζονται.