Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 22χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στο Αιγάλεω - Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέλφια της - ΦΩΤΟ

Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία της 22χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο φοιτητικό της σπίτι, στο Αιγάλεω. Συγγενείς και φίλο...


Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία της 22χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο φοιτητικό της σπίτι, στο Αιγάλεω.

Συγγενείς και φίλοι έφτασαν από νωρίς στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Βαρβάσαινας, για να πουν τον τελευταίο αντίο στην πρόωρα χαμένη Αρετή..




Ο θάνατός της προκάλεσε σοκ και απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο, βυθίζοντας όλους στο πένθος.

Ένα ολόκληρο χωριό πενθεί το χαμό μιας νέας κοπέλας που έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς πριν καν ακόμα προλάβει να τη ζήσει.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της και τα αδέλφια της που δεν μπορούν να πιστέψουν πως η αγαπημένη τους Αρετή, δεν είναι πια κοντά τους.

Εν τω μεταξύ, έπειτα από εισπνοή αερίου. Οι γονείς της άτυχης κοπέλας δηλώνουν βέβαιοι πως πρόκειται για δολοφονία και όχι αυτοκτονία, παρά την ιατροδικαστική έκθεση που δεν εντοπίζει ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, οι γονείς της κοπέλας, ανακάλυψαν σε ιστοσελίδες σατανιστικού περιεχομένου φωτογραφίες της κόρης τους, που ήταν ντυμένη με περίεργα ενδύματα και φαινόταν ότι συμμετείχε σε τελετές. Θορυβημένοι συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία και τα διαβίβασαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ παράλληλα κατέθεσαν μήνυση.