Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ... Ερντογάν: Η Τουρκία θα πάρει τους S-400, ο κόσμος να χαλάσει…

Αποφασισμένος να προμηθευτεί τα ρωσικά οπλικά συστήματα S-400 εμφανίστηκε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τη Δευτέρα (18.2.2019...


Αποφασισμένος να προμηθευτεί τα ρωσικά οπλικά συστήματα S-400 εμφανίστηκε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τη Δευτέρα (18.2.2019).




Ο κ. Ερντογάν, κατά την διάρκεια ομιλίας του στην πόλη Μπουρντούρ, την οποία μετέδωσε το τουρκικό κανάλι NTV, επέκρινε όσους λένε ότι η Τουρκία πρέπει να εγκαταλείψει την αγορά των ρωσικών συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας S-400.

“Όλοι αυτοί λένε ότι δεν πρέπει να αγοράσουμε τους S-400. Γιατί δεν πρέπει να τα αγοράσουμε; Έχουμε το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε διαφορετικά συστήματα και δεν θεωρούμε ότι έχετε δικαίωμα να μας ασκείτε κριτική”, δήλωσε ο Ερντογάν.

Νωρίτερα τη Δευτέρα (18.2.2019), κατά την διάρκεια της 14ης διεθνούς έκθεσης οπλικών συστημάτων IDEX-2019 που πραγματοποιείται στο Αμπού Ντάμπι, ο γενικός διευθυντής της ρωσικής κρατικής εταιρείας Rostec, Σεργκέι Τσεβέζοφ, είχε δηλώσει ότι η Ρωσία θα ολοκληρώσει την παράδοση των οπλικών συστημάτων στην Τουρκία έως τα τέλη του 2019.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Τούρκος Πρόεδρος είχε διαμηνύσει ότι η Άγκυρα δεν προτίθεται να υπαναχωρήσει στην αγορά των S-400, επισημαίνοντας ότι η Άγκυρα υπολογίζει να προμηθευτεί τα ρωσικά συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους.