Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

EXOYN ΑΦΟΔΕΥΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ... Ο Ρουβίκωνας… «τρομοκρατεί» την ΕΛ.ΑΣ.! Φοβούνται ακόμη και καταλήψεις αστυνομικών τμημάτων...!!!

Ο Ρουβίκωνας έχει αυξήσει τις επιθέσεις και… "παρεμβάσεις" του στις τελευταίες μέρες και η δράση του προκαλεί «πονοκέφαλο» στι...


Ο Ρουβίκωνας έχει αυξήσει τις επιθέσεις και… "παρεμβάσεις" του στις τελευταίες μέρες και η δράση του προκαλεί «πονοκέφαλο» στις τάξεις της αστυνομίας. Αυτό προκύπτει από έγγραφο με ημερομηνία 19 Φεβρουαρίου, με το οποίο ζητείται να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας.




Τα ξημερώματα της 17ης Φεβρουαρίου με την επιδρομή που έκανε ο Ρουβίκωνας στο κατάστημα του Leroy Merlin στο Μαρούσι ξεκίνησε ένας κύκλος συνεχόμενων επιθέσεων της αναρχικής ομάδας σε πρεσβείες και εταιρίας. Όπως ήταν αναμενόμενο, στην αστυνομία σήμανε συναγερμός.

Την Τρίτη (16.02.2019) η εφημερίδα Τα Νέα φέρνει στο φως έγγραφο της αστυνομίας με ημερομηνία 19 Φεβρουαρίου, στο οποίο ζητούνται αυξημένα μέτρα και εκφράζονται φόβοι για ένοπλες επιθέσεις, επιδρομές ακόμη και κατάληψη από αντιεξουσιαστές αστυνομικών τμημάτων!

Με το έγγραφο, η αστυνομία καλεί τις υπηρεσίες της να «εντατικοποιήσουν τα λαμβανόμενα αστυνομικά μέτρα σε εγκαταστάσεις και κτήρια όπου στεγάζονται αστυνομικές υπηρεσίες προς πρόληψη-αποτροπή δράσεων αιφνιδιαστικού χαρακτήρα με τη μορφή συμβολικής κατάληψης ή παρέμβασης, καθώς και οποιασδήποτε έκνομης ενέργειας εις βάρος τους».

Το έγγραφο που παρουσιάζει η εφημερίδα Τα Νέα

Επίσης, καλούνται οι αστυνομικοί να είναι σε συνεχή επαγρύπνηση και ετοιμότητα, να παίρνουν μέτρα αυτοπροστασίας και να ελέγχουν περιμετρικάαστυνομικές εγκαταστάσεις για πιθανό εντοπισμό ύποπτων αντικειμένων.

Ανάμεσα στα μέτρα που ζητά, με το έγγραφο, η αστυνομία είναι να γίνονται έλεγχοι για εκρηκτικούς μηχανισμούς σε κοινόχρηστους χώρους αστυνομικών τμημάτων ή ακόμη και σε πάρκα κοντά σε αστυνομικές υπηρεσίες. Ζητείται δε και εξονυχιστικός έλεγχος για το ενδεχόμενο παγιδευμένων δεμάτων.