Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: Ο στρατός ρίχνει γέφυρες στους εγκλωβισμένους – Δραματικές έρευνες για τον αγνοούμενο κτηνοτρόφο!

Αποκλεισμένα χωριά και κατεστραμμένα γεφύρια συνθέτουν το σκηνικό της καταστροφής. Νέες έρευνες για τον αγνοούμενο κτηνοτρόφο, πατέρα 5 ...


Αποκλεισμένα χωριά και κατεστραμμένα γεφύρια συνθέτουν το σκηνικό της καταστροφής. Νέες έρευνες για τον αγνοούμενο κτηνοτρόφο, πατέρα 5 παιδιών, με δύτες και drones. Εκκενώσεις σπιτιών στο Ρέθυμνο. Τα σχολεία που θα μείνουν κλειστά στην Κρήτη. Έπεσαν 300 χιλιοστά βροχής στα Χανιά έως το απόγευμα της Δευτέρας.





Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζουν πολλές περιοχές στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο και στα Χανιά, που βρέθηκαν στο έλεος της κακοκαιρίας. Η «Ωκεανίς» πέρασε με σαρωτικό τρόπο και άφησε πίσω της εκτός από καταστροφές και έναν αγνοούμενο κτηνοτρόφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας χάθηκε στα ορμητικά νερά του ποταμού Βατουδιάρη στα Χανιά, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, όταν σκαρφάλωσε στην καρότσα του αγροτικού του αυτοκινήτου, το οποίο κόλλησε στη λάσπη.

Έκτοτε αγνοείται, ενώ το όχημα βρέθηκε, χωρίς τον κτηνοτρόφο. Ο 61χρονος έχει πέντε παιδιά και είναι ένας άνθρωπος της βιοπάλης, όπως είπε ο Δήμαρχος Αποκόρωνα Χαράλαμπος Κουκιανάκης.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν συνολικά 60 πυροσβέστες, ενώ από την Αθήνα έφθασαν χθες εξειδικευμένοι δύτες της ΕΜΑΚ που συμμετέχουν στην αγωνιώδη αναζήτηση. Οι έρευνες συνεχίζονται και με πλωτά μέσα που διατέθηκαν από το Λιμενικό Σώμα, ενώ καθοριστικής σημασίας θεωρείται η πτήση drones που είχαν αξιοποιηθεί και στην πρόσφατη επιχείρηση στον Γεροπόταμο στη Μεσσαρά.