Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ...!!! Συνελήφθη καθηγητής χειρουργικής γιατί ζήτησε «φακελάκι» από ασθενή με καρκίνο

Κατά πληροφορίες ο εν λόγω γιατρός εδώ και μήνες ζητούσε χρήματα από τον ασθενή Στη σύλληψη ενός καθηγητή χειρουργικής για «φακελάκι»...


Κατά πληροφορίες ο εν λόγω γιατρός εδώ και μήνες ζητούσε χρήματα από τον ασθενή

Στη σύλληψη ενός καθηγητή χειρουργικής για «φακελάκι» από ασθενή με καρκίνο προχώρησαν οι άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ.

Κατά πληροφορίες ο εν λόγω γιατρός εδώ και μήνες ζητούσε χρήματα από τον ασθενή.




Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη συναλλαγή έγινε το καλοκαίρι για την πρώτη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο ασθενής και ακολούθησε και δεύτερη όταν ο πελάτης του γιατρού χρειάστηκε να υποβληθεί ξανά σε χειρουργείο.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος γιατρού δημόσιου νοσοκομείου της Αττικής, για δωροληψία υπαλλήλου κατ’ εξακολούθηση.

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας ιδιώτη, ενώ η σύλληψη του γιατρού πραγματοποιήθηκε χθες, 31 Ιανουαρίου 2019, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης και μετά την παραλαβή προσημειωμένου χρηματικού ποσού.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται, ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210-8779700 και στο 10301.