Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Είσαι π@@στ@ς και λαμόγιο» Ο πρώην βουλευτής Ανδρέας Ψυχάρης επιτέθηκε στον Δημήτρη Καμμένο στο Κολωνάκι

newsbombΟ πρώην βουλευτής της ΝΔ και υιός του άλλοτε πανίσχυρου εκδότη Σταύρου Ψυχάρη, Ανδρέας Ψυχάρης παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον...


newsbombΟ πρώην βουλευτής της ΝΔ και υιός του άλλοτε πανίσχυρου εκδότη Σταύρου Ψυχάρη, Ανδρέας Ψυχάρης παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον ανεξάρτητο Βουλευτή Δημήτρη Καμμένο.




Ακούστηκαν εκφράσεις πεζοδρομίου από το στόμα του Ανδρέα Ψυχάρη όπως «Είσαι πο@στης και λαμόγιο», ενώ στο ίντερνετ έχουν ανέβει και φωτογραφίες από το περιστατικό.Ο Δημήτρης Καμμένος ως βουλευτής της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων αλλά και των μέσων ενημέρωσης είχε χειριστεί τα δάνεια του ΔΟΛ και είχε έρθει σε κόντρα με τους εκπροσώπους της οικογένειας Ψυχάρη για τα Θαλασσοδάνεια που έχουν λάβει, όπως ο ίδιος ο Παναγιώτης Ψυχάρης παραδέχτηκε ότι «έπαιρνε δάνεια με εγγύηση αέρα».

Σήμερα 22/02/2019 το μεσημέρι ο Ανδρέας Ψυχάρης άρχιζε να τον καθυβρίζει με χαρακτηρισμούς «Είσαι πο@στης και λαμόγιο», ο Δημήτρης Καμμένος του απαντούσε «Αέρα αέρα» προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερο εκνευρισμό τον μικρό Ψυχάρη.