Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σύμβουλος Άσαντ: Ο Ερντογάν επιδιώκει να βάλει τη Μουσουλμανική Αδελφότητα στη διακυβέρνηση της Συρίας

Η Μπουθαΐνα Σααμπάν, σύμβουλος του προέδρου Άσαντ της Συρίας, κατηγόρησε τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι επιδιώκει να ...


Η Μπουθαΐνα Σααμπάν, σύμβουλος του προέδρου Άσαντ της Συρίας, κατηγόρησε τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι επιδιώκει να βάλει τη Μουσουλμανική Αδελφότητα στην κυβέρνηση της Συρίας.






«Αυτό που ο Ερντογάν ακόμα προσπαθεί να κάνει και ήθελε να το κάνει πριν ακόμα την έναρξη αυτού του πολέμου ενάντια στη Συρία είναι η αναγνώριση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και να την καταστήσει μέρος των συριακών Αρχών.




Σήμερα ο Ερντογάν δρα μέσω της λεγόμενης αντιπολίτευσης, η πλειονότητα της οποίας είναι, βεβαίως, πιστή σε εκείνον και επιδιώκει να διασφαλίσει την ονομασία που θα εξασφαλίσει ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα έχει φωνή στη συριακή κυβέρνηση», δήλωσε συνέντευξή της στο Al Mayadeen.

Η ίδια πρόσθεσε ότι τα θρησκευτικά κόμματα δεν επιτρέπονται στη Συρία, η οποία είναι ένα κοσμικό πλουραλιστικό κράτος.

Σημείωσε ότι ο Τούρκος πρόεδρος προσπάθησε να κάνει το ίδιο και σε άλλες χώρες, δηλαδή να τοποθετήσει μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στη διακυβέρνησή τους.