Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου άντρα – Ήταν εγκλωβισμένος για ώρες στα χιόνια

Επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός τραυματισμένου ανθρώπου από το χωριό Γλυφάδα του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων στην Εύβοια... Επιτυχώς ολοκληρώθη...


Επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός τραυματισμένου ανθρώπου από το χωριό Γλυφάδα του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων στην Εύβοια...
Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του ανθρώπου που είχε πέσει και είχε τραυματιστεί στην αποκλεισμένη Γλυφάδα του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.




Το ερπυστριοφόρο όχημα της ΠΥ Χαλκίδας ξεκίνησε από τα Ψαχνά και κατάφερε να παραδώσει τον 75χρονο στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που περίμενε μετά την Στενή, γύρω στις 19.00 το απόγευμα.




Εχει σπάσει το χέρι του και έχει χτυπήσει στο ισχίο του. Σημαντικά συνέβαλαν και οι άνδρες του Κλιμακίου Εθελοντών Πυροσβεστών Ψαχνών. Στην ευρύτερη περιοχή παρεμβαίνουν μηχανήματα της Περιφέρειας και του δήμου για να κρατούν τους δρόμους ανοιχτούς.
Πρόκειται για έναν δήμο, ο οποίος χτυπήθηκε σφοδρότατα από την Ωκεανίδα. Από τη Στενή και πάνω το χιόνι ξεπερνά το ένα μέτρο, ενώ στην περιοχή της Μακρυκάπας δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα.
Σε ετοιμότητα είναι και το Κλιμάκιο των Εθελοντών Πυροσβεστών στα Ψαχνά, το οποίο παρεμβαίνει όπου χρειάζεται, όπως και οι υπόλοιπες εθελοντικές ομάδες της Εύβοιας. Μάχη με τον χιονιά δίνουν και οι οδηγοί των μηχανημάτων στον εθνικο οδικό άξονα Χαλκίδας Αιδηψού.

Πηγή: tvstar.gr