Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Να αρχίσεις να ανησυχείς» ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ... Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απειλούν με δικαστικές διώξεις δημοσιογράφους!

Εικόνες που έχουμε ζήσει μονάχα σε απολυταρχικά καθεστώτα λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα από την κυβέρνηση, η οποία έχει βάλει ...


Εικόνες που έχουμε ζήσει μονάχα σε απολυταρχικά καθεστώτα λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα από την κυβέρνηση, η οποία έχει βάλει στο στόχαστρο όλους όσοι αντιδρούν στην επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών.




Προαναγγελία δικαστικών διώξεων αλλά και προειδοποιήσεις από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας προς δημοσιογράφο μετά την… ανοιχτή συγκέντρωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου όπου απαγορεύθηκε η είσοδος σε πρόσωπα που επικρίνουν την κυβέρνηση.«Νομίζω ότι σύντομα θα επέμβει η δικαιοσύνη. Ας αρχίσει να ανησυχεί» είναι το σχόλιο στο facebook που αναδεικνύει την κυρίαρχη νοοτροπία στο κυβερνών κόμμα δεδομένης και της προαναγγελίας παρέμβασης από τη Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος τύπου της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας και συνεργάτης, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Κατερίνη, της Βουλευτού του ιδίου κόμματος Μπέτυς Σκούφα, παρενέβη κάνοντας λόγο για παρέμβαση της δικαιοσύνης χωρίς όμως να διευκρινίζει τους λόγους. Η προειδοποίησή του δε οτι πρέπει η δημοσιογράφος να ανησυχει προκαλεί εύλογα ερωτήματα.

Μια προειδοποίηση που αναρτήθηκε ως σχόλιο σε αναφορά του, επίσης βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αστέριου Καστόρη ο οποίος έκανε λόγο για «μεταφερόμενους μακεδονομάχους» και για μια «δημόσια υπάλληλο που στον ελεύθερο χρόνο της είναι και δημοσιογράφος»


Οι αναρτήσεις και των δύο στοχοποίησαν το πρόσωπο στο οποίο αρνήθηκαν την είσοδο στην συγκέντρωση με ομιλητή τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ενώ ταυτόχρονα ο μεν βουλευτής άφησε υπονοούμενα για τη «δημόσια υπάλληλο» που κάνει τη δημοσιογράφο λέγοντας «να υποθέσουμε καλή τη πίστη»

Όμως, τόσο η απαγόρευση όσο και η εν συνεχεία προσπάθεια αποδόμησης όσων αντιδρούν επίσης δεν ανταποκρίνονται σε δημοκρατικά πολιτεύματα. Όπως και η εκδίωξη πολίτη από τη συγκέντρωση διότι κατήγγειλε την κυβέρνηση και κυρίως την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών.

Και κυρίως όπως ο χαρακτηρισμός από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας ως «φασισταριά» για όσους αντιδρούν στην ψήφιση και εφαρμογή της από την ελληνική πλευρά.