Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Οταν ο Αγγελος Τόλκας έβριζε τον ΣΥΡΙΖΑ: Κομματικά μορφώματα με μοναδικό στόχο την κατάληψη της εξουσίας [βίντεο]

Ο Αγγελος Τόλκας ετοιμάζεται πλέον να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα, ως υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής. Δεν έχει περάσει καιρός όμ...


Ο Αγγελος Τόλκας ετοιμάζεται πλέον να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα, ως υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής. Δεν έχει περάσει καιρός όμως από τότε που ασκούσε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση.




Ο κ. Τόλκας και ο Θάνος Μωραΐτης ήταν τα δύο «παπανδρεϊκά» στελέχη που επέλεξε να βάλει ο Αλέξης Τσίπρας στην κυβέρνηση, στον ανασχηματισμό, κίνηση που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, ενώ προκάλεσε «μούδιασμα» στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ. Λόγος και το γεγονός ότι στο παρελθόν αμφότεροι είχαν κάνει δημόσιες τοποθετήσεις κατά της κυβέρνησης.

Οπως όταν ο κ. Τόλκας επέκρινε σφοδρά την κυβέρνηση, τόσο για τη Συμφωνία των Πρεσπών, όσο και για την επιλογή της να «ανοίξει» το Σκοπιανό. Σε συνέντευξή του τον περασμένο Ιούνιο, ο κ. Τόλκας τόνιζε ότι ξεπεράστηκαν όλες οι «κόκκινες» γραμμές, αλλά και για «κομματικά μορφώματα» που μόνο στόχο έχουν την κατάληψη της εξουσίας.