Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αποθρασύνθηκε ο Ρουβίκωνας: Αδύνατον να μας σταματήσει η ΕΛΑΣ, έχουμε «αχαρτογράφητο» κόσμο

Ηγετικό στέλεχος επαίρεται ότι οι ενέργειες της αναρχικής ομάδας «είναι δουλεμένες αρκετά, έχουν ελάχιστο χρόνο τέλεσης,και πλεονέκτημα αιφ...


Ηγετικό στέλεχος επαίρεται ότι οι ενέργειες της αναρχικής ομάδας «είναι δουλεμένες αρκετά, έχουν ελάχιστο χρόνο τέλεσης,και πλεονέκτημα αιφνιδιασμού».

Αποθρασυμένος εμφανίστηκε με νέα ανάρτηση του στο Facebook το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα μετά την αδυναμία της ΕΛΑΣ είτε να σταματήσει τις δράσεις της αναρχικής ομάδας είτε να συλλάβει μέλη της μετά το νέο χτύπημα της Πέμπτης στα γραφεία εταιρείας με ιχθυοκαλλιέργειες.




Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης υποστηρίζει ότι είναι «αδύνατον» να τους σταματήσει η ΕΛΑΣ με το επιχείρημα ότι αφενός «οι εν δυνάμει "στόχοι" είναι εκατοντάδες» και αφετέρου «εμείς έχουμε πλέον πολύ κόσμο "αχαρτογράφητο" απο τις αρχές».

Παρουσιάζοντας, δε, την επιχειρησιακή τακτική του Ρουβίκωνα επαίρεται ότι οι ενέργειες της αναρχικής ομάδας «είναι δουλεμένες αρκετά, έχουν ελάχιστο χρόνο τέλεσης,και πλεονέκτημα αιφνιδιασμού».

Η ανάρτησή του έχει ως εξής:

Η Αθήνα είναι μια τεράστια πόλη.Οι εν δυνάμει "στόχοι" είναι εκατοντάδες. Εμείς έχουμε πλέον πολύ κόσμο "αχαρτογράφητο" απο τις αρχές.Ολα αυτά συντελούν στο να μην είναι δυνατή η αποτροπή ενεργειών όπως οι δικές μας οι οποίες είναι δουλεμένες αρκετά, έχουν ελάχιστο χρόνο τέλεσης,και πλεονέκτημα αιφνιδιασμού. Αυτό που θέλουν να κάνει η ΕΛΑΣ(κυρίως οι δεξιοί και νεοφιλελεύθεροι κύκλοι)είναι ατελέσφορο και αδύνατον.Εκτός και εαν ακολουθήσει τακτικές ανορθόδοξες όπου επι του παρόντος κανείς ακόμα δεν το θέλει.