Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ: Ακριβοπούλου σε δημοσιογράφο ΕΡΤ που πήγε να ρωτήσει τον Πολάκη: «Όσο θέλει θα μιλήσει ο κ. Πολάκης. Ο διάλογος θα γίνει μετά!»

Κατά τη διάρκεια της «συνέντευξης» του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίντζος προσπάθησε να υποβάλλει ερ...


Κατά τη διάρκεια της «συνέντευξης» του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίντζος προσπάθησε να υποβάλλει ερώτημα στον Παύλο Πολάκη αλλά η παρουσιάστρια Κατερίνα Ακριβοπούλου τον γείωσε με την απίστευτη ατάκα: «Ο διάλογος θα γίνει μετά!»
Τα πρώτα 10 λεπτά της «συνέντευξης» του Παύλου Πολάκη στην ΕΡΤ μάταια οι τηλεθεατές περίμεναν από τους ρεπόρτερς της κρατικής τηλεόρασης να θέσουν ερωτήματα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.




Χωρίς σταματημό, ο παραληρηματικός λόγος του Παύλου Πολάκη δεν μπορούσε να διακοπεί από τίποτα και από κανέναν. Ούτε ερωτήματα, ούτε διακοπές, ούτε... κιχ από τους τρεις δημοσιογράφους της ΕΡΤ, δηλαδή την Κατερίνα Ακριβοπούλου, τον Σωτήρη Καψώχα και τον Κώστα Παπαχλιμίντζο.




Το πιο ωραίο ήταν κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της «συνέντευξης» του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην ΕΡΤ όταν ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίντζος προσπάθησε να υποβάλλει ερώτημα στον Παύλο Πολάκη αλλά η παρουσιάστρια Κατερίνα Ακριβοπούλου τον γείωσε με την απίστευτη ατάκα: «Όσο θέλει θα μιλησει ο Πολάκης» και όταν αυτός είπε πως πρέπει να γίνει και κάποιος διάλογος, αυτή του απάντησε σε ακόμη πιο αυστηρό ύψος: «Ο διάλογος θα γίνει μετά!».

Στο πλαίσιο του σόου, ο υπουργός σηκώθηκε από το γραφείο του, άνοιξε συρτάρια, έβγαζε έγγραφα και μιλούσε συνεχώς -πολλές φορές με την πλάτη στην κάμερα - για σκάνδαλα των προκατόχων του και άλλα πολλά. Όλα αυτά βεβαίως δίχως καμία διακοπή στο πλαίσιο ενός ατελείωτο μονόλογου του υπουργού που οι παρουσιαστές άκουγαν με θρησκευτική ευλάβεια.
Κατά τη διάρκεια της «συνέντευξης» που περισσότερο διάγγελμα θυμίζει, σημειώθηκαν κι άλλα ευτράπελα. Όπως όταν ο Παύλος Πολάκης, που έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι o διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας δεν είναι ο Πάπας, τον εκδικείται για τα σκάδαλα που αποκάλυψε.

Δείτε το βίντεο: