Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σκόπια: Άνθρωπος του Ιδρύματος του Σόρος η ΨΕΥΤΟμακεδόνισα υποψήφια για την προεδρία της χώρας

Σήμερα στην Οχρίδα η υποψήφια για την προεδρία της χώρας , Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, που υποστηρίζεται από το VMRO-DPMNE πήγε μια βόλτα έχο...


Σήμερα στην Οχρίδα η υποψήφια για την προεδρία της χώρας , Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, που υποστηρίζεται από το VMRO-DPMNE πήγε μια βόλτα έχοντας μαζί της, άτομα του Ιδρύματος που ήταν μέλος, καθώς τον σημερινό πρόεδρο του κράτους, Γκιόργκε Ιβάνοφ, και τον αρχηγό του VMRO-DPMNE, Χρίστιαν Μίτσκοσκι.




Από το Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας που είναι μέλος, υπήρχε ένα μικρός αριθμός συναδέλφων της. Δεν έγιναν συναντήσεις με τους πολίτες. Ωστόσο, η εμφάνιση του Ιβάνοφ ήταν μια έκπληξη, διότι εξακολουθεί να είναι ο σημερινός πρόεδρος όλων των πολιτών και στην περίπτωση αυτή επιβεβαιώνεται ότι ακολουθεί την πολιτική του κόμματος που τον εξέλεξε.

Ο Σόρος πάλι στην υπόθεση

Ωστόσο, η υποστήριξη του Ιβάνοφ για την Σιλιάνοφσκα δεν είναι καθήκον του προέδρου μέχρι την τελευταία στιγμή της εντολής του για τα συμφέροντα μόνο του VMRO-DPMNE. Αφού, εργάζεται επίσης για την Σιλιάνοφσκα η οποία είναι πρώην συνάδελφος του στο διοικητικό συμβούλιο της «Ανοικτής Κοινωνία» του Τζορτζ Σόρος.

(Σημείωση: Τα ονόματα της Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα και του Γκιόργκι Ιβάνοφ είναι στο διοικητικό συμβούλιο του Σόρος στα Σκόπια, αναφέρονται στα κυριλλικά ως ‘Ѓорге ИВАНОВ’ και Гордана СИЛЈАНОВСКА, εδώ)

Η Σιλιάνοφσκα ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει υποστήριξη από ΜΚΟ για τις οποίες το VMRO-DPMNE τόνισε ότι είναι συνδεδεμένες με τον Σόρος.

Αυτό σημαίνει ότι μελλοντικά θα πρέπει να περιμένουμε και από άλλους εκπροσώπους του Ιδρύματος της Ανοικτής Κοινωνίας του Τζορτζ Σόρος να στηρίξουν την πρώην συνάδελφό τους, γράφει το σκοπιανό δημοσίευμα.

tatkovina.info
--
The Hellenic Information Team