Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ολονύχτιες έρευνες για τον εντοπισμό της οικογένειας στην Κρήτη... «Δεν ήξεραν την περιοχή» λέει ο πατέρας του ενός αγνοούμενου

Όλη τη νύχτα συνεχίστηκαν οι έρευνες, στο Γεροπόταμο, για τον εντοπισμό τωντεσσάρων αγνοουμένων, των οποίων τα ίχνη εξαφανίστηκαν στη μι...


Όλη τη νύχτα συνεχίστηκαν οι έρευνες, στο Γεροπόταμο, για τον εντοπισμό τωντεσσάρων αγνοουμένων, των οποίων τα ίχνη εξαφανίστηκαν στη μια τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.




Σήμερα, αναμένεται να πέσει η στάθμη του νερού και να διευκολυνθεί η προσπάθεια των αρχών.

Ελικόπτερο αλλά και drone θα βοηθήσουν στις έρευνες, ενώ δύτες θα προσπαθήσουν να βουτήξουν μόλις ηρεμήσουν τα νερά του Γεροπόταμου. Ένας γερανός με άγγιστρο "σάρωσε" τον ποταμό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες χωρίς αποτέλεσμα.

"Δεν ξέρω αν είχαν ξαναπάει εκδρομή , αλλά σε αυτά τα μέρη, πιστεύω ότι ήταν η πρώτη φορά", ανέφερε στο ΚΡΗΤΗ TV, ο πατέρας του 29χρονου Κωνσταντίνου Γιαννακάκη, ο οποίος επέβαινε -μαζί με τη σύζυγό του, την αδερφή της και τη μητέρα της- στο όχημα που τα ξημερώματα της Κυριακής παρασύρθηκε στα ορμητικά νερά του Γεροποτάμου.

Ερωτηθείς για την τελευταία επικοινωνία που είχε με τον γιο του, ο Μανόλης Γιαννακάκης είπε "τελευταία φορά μίλησα χθες (σ.σ. προχθές) το βράδυ στις 12:00 η ώρα. Ήταν σε γάμο".

Σύμφωνα με τον Μανόλη Γιαννακάκη το αυτοκίνητο συνήθιζαν να οδηγούν όσο και η 30χρονη σύζυγός του, οι οποίοι έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι.