Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Παγώνει» την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ η «Ωκεανίδα»! -6 βαθμοί Κελσίου στην Φλώρινα - Σε επιφυλακή οι Αρχές!

Αγριεμένος καιρός "χτυπά" την βόρεια Ελλάδα με θερμοκρασίες αρκετά υπό του μηδενός. "Πάγωσαν" Φλώρινα, Κοζάνη, Καστο...


Αγριεμένος καιρός "χτυπά" την βόρεια Ελλάδα με θερμοκρασίες αρκετά υπό του μηδενός. "Πάγωσαν" Φλώρινα, Κοζάνη, Καστοριά, Αλεξανδρούπολη. Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης αλατιέρες και υδροφόρες. Χιονίζει και σε Τρίκαλα, Καρδίτσα, Φθιώτιδα και πολλές ακόμη περιοχές. Εντυπωσιακά βίντεο και φωτογραφίες από την επέλαση του χιονιά.




Με χιόνια και ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες έκανε την εμφάνισή της η κακοκαιρία «Ωκεανίδα» στη Βόρεια Ελλάδα και ο καιρός δείχνει πως ο χειμώνας είναι εδώ!

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, στις 10 το πρωί η θερμοκρασία στη Φλώρινα ήταν στους -6 βαθμούς Κελσίου.


Επίσης, την ίδια ώρα, στην Κοζάνη ο υδράργυρος έπεσε στους -4, στην Καστοριά στους -3 και στην Αλεξανδρούπολη στους -2 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη το θερμόμετρο ήταν «κολλημένο» στους 0 βαθμούς με τις νιφάδες χιονιού να πέφτουν ακόμη και στο κέντρο της πόλης, ενώ 2 βαθμούς ήταν η θερμοκρασία σε Καβάλα και Σέρρες.

Στα λευκά ντύθηκε -για τρίτη φορά το φετινό χειμώνα- η Θεσσαλονίκη. Από τα ξημερώματα σημειώνεται χιονόπτωση σε ολόκληρο το νομό με τα φαινόμενα να είναι πιο έντονα σε Φίλυρο, Χορτιάτη, Ασβεστοχώρι, Πανόραμα και Ωραιόκαστρο.