Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πακιστανοί... Εδώ κρατούσαν όμηρο έναν 26χρονο στη Σίφνο απαιτώντας 4.000 ευρώ!

Συνελήφθησαν δυο συμπατριώτες του 26χρονου από το Πακιστάν, ηλικίας 42 και 23 ετών, οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, τον εί...


Συνελήφθησαν δυο συμπατριώτες του 26χρονου από το Πακιστάν, ηλικίας 42 και 23 ετών, οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, τον είχαν απαγάγει και απαιτούσαν ως λύτρα 4.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν.

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ακόμη ένας συνεργός των συλληφθέντων. Σε βάρος των συλληφθέντων, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της αρπαγής, εκβίασης, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, πλαστογραφίας και παράνομης διαμονής.




Όπως προς το ιστορικό της υπόθεσης, οι κατηγορούμενοι, αφού πήγαν από τον Πειραιά στη Σίφνο, ξημερώματα Τετάρτης, 6 Φεβρουαρίου, φέρονται να απήγαγαν τον 26χρονο συμπατριώτη τους μέσα από το σπίτι του και στη συνέχεια να τηλεφώνησαν σε συγγενικό του πρόσωπο στο Πακιστάν, απαιτώντας λύτρα, για την απελευθέρωση του.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Σίφνου, την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου το απόγευμα και άμεσα ξεκίνησαν οι αναζητήσεις, με τη συνδρομή στελεχών του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου.

Όπως προέκυψε οι φερόμενοι ως δράστες χτυπούσαν και κρατούσαν δέσμιο τον 26χρονο σε δυσπρόσιτο ορεινό σημείο του νησιού.

Οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία εντοπίσθηκαν και προσήχθησαν οι δυο συλληφθέντες. Παράλληλα απελευθερώθηκε ο 23χρονος αλλοδαπός και συνοδεία αστυνομικών μεταφέρθηκε στο Π.Π.Ι. Σίφνου για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις και περίθαλψη.

Κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα, καθώς και μέσα που χρησιμοποίησαν οι φερόμενοι ως δράστες για να πετύχουν τον σκοπό τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.


Πηγή: parianostypos