Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Χαμός» στο Twitter του Καμμένου: Έγραψε τα Σκόπια... «Μακεδονία» και πήρε τις ανάλογες αντιδράσεις!

Δείτε τις αντιδράσεις Οι πολλές... κυβιστήσεις στο ζήτημα της στήριξης της κυβέρνησης, αλλά και αναφορικά με την στάση του απέναντι στη Σ...


Δείτε τις αντιδράσεις

Οι πολλές... κυβιστήσεις στο ζήτημα της στήριξης της κυβέρνησης, αλλά και αναφορικά με την στάση του απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσαπών, φαίνεται ότι... μπέρδεψαν τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος υπέπεσε σε ένα «ολίσθημα», από αυτά που ούτε ο ίδιος θα επέτρεπε στον εαυτό του.




Σε ένα από τα τελευταία του tweet, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αποκάλυψε την στάση που θα κρατήσει ο ίδιος όσον αφορά την στήριξη ή μη της κυβέρνησης. Στο ίδιο tweet, όμως, ο κ. Καμμένος υπέπεσε σε ένα σφάλμα, αναφερόμενος στο Σκοπιανό… Συγκεκριμένα, έγραψε ότι η «μόνη διαφορά μας στην κυβέρνηση συνεργασίας είναι το όνομα της Μακεδονίας».
Η Μακεδονία, ωστόσο, όπως έσπευσαν να επισημάνουν πολλοί χρήστες του Twitter, δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα με το όνομά της... Προφανώς, ο κ. Καμμένος αναφερόταν στο όνομα των Σκοπίων, δηλαδή της ΠΓΔΜ -καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα Σκόπια είναι που «καίγονται» για την αλλαγή της ονομασίας, προκειμένου να ανοιχτεί μπροστά τους η προοπτική της ένταξης σε ΕΕ και ΝΑΤΟ.

Το γεγονός, ωστόσο, παραμένει: πάνω στον «πυρετό» των εξελίξεων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έγραψε τα Σκόπια ως σκέτο... Μακεδονία!