Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μυστήριο με τα laptop των δύο κατηγορούμενων της άγριας δολοφονίας της Ελένη Τοπαλούδη

Οι δράστες της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη μπορεί να μην κατάφεραν να καθαρίσουν το εξοχικό του φονικού στη Ρόδο, ωστόσο οι αρχές δε...


Οι δράστες της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη μπορεί να μην κατάφεραν να καθαρίσουν το εξοχικό του φονικού στη Ρόδο, ωστόσο οι αρχές δεν μπορούν να ανοίξουν τα laptop τους.




Η έρευνα γύρω από τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας και του κυκλώματος βιαστών συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς.

Μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών από το εξοχικό όπου κακοποιήθηκε η Ελένη Τοπαλούδη, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Οι δράστες δεν κατάφεραν να «καθαρίσουν» τον τόπο του εγκλήματος, αφού οι αρχές βρήκαν τόσο τα δακτυλικά τους αποτυπώματα, όσο και της άτυχης φοιτήτριας παντού, όπως και σημεία καλυμμένα με αίμα. Ωστόσο, έχουν καταφέρει να κλειδώσουν τα laptop τους.




Μετά την κακοποίηση της κοπέλας με ειδικές ανάγκες, ο 19χρονος έψαχνε νέα θύματα (vid)
Οι αρχές δεν μπορούν να ανοίξουν τα laptop των δύο δραστών. Σύμφωνα, με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, αυτό είναι κάτι που ίσως συμβαίνει για πρώτη φορά. Το ζητούμενο είναι ποιος κατάφερε να το μπλοκάρει και γιατί.

«Είχαν όλο το περιθώριο να συμβουλευτούν δικούς τους ανθρώπους, δικηγόρους, μπορεί να είχαν και το κλειδί της Ελενίτσας του διαμερίσματος, γιατί ήταν τόσο θρασείς να κάνουν ότι ήταν για να εξαφανίσουν τα οποιαδήποτε στοιχεία», ανέφερε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας.