Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο- ντοκουμέντο: Η στιγμή που οι δραπέτες λαθρομετανάστες του Μεταγωγών τρέπονται σε φυγή... προηγουμένως είχαν ξυλοκοπήσει αστυνομικό

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την κινητοποίηση των αστυνομικών αμέσως μετά την απόδραση των κρατουμένων από το Τμήμα Μεταγωγών. Στο βίντεο φ...


Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την κινητοποίηση των αστυνομικών αμέσως μετά την απόδραση των κρατουμένων από το Τμήμα Μεταγωγών.

Στο βίντεο φαίνονται οι αστυνομικοί που προσπαθούν να καταδιώξουν τους αλλοδαπούς «πρόσφυγες» που ήρθαν στην Ελλάδα για μια… καλύτερη ζωή που έχουν αποδράσει.




Δευτερόλεπτα μετά την κινητοποίηση των αστυνομικών καταφθάνει το πρώτο περιπολικό, όμως, οι αλλοδαποί έχουν καταφέρει να εξαφανιστούν μακριά από το κτίριο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, ένας από τους αστυνομικούς που βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν δραπέτη, ξυλοκοπήθηκε από τον αλλοδαπό καθώς δεν ήταν ικανοποιημένος από αυτά που του πρόσφερε η Ελλάδα και είπε να ξεσπάσει κάπου.

Γι΄αυτό και οι συνδικαλιστές αστυνομικοί κρούουν τον… γνωστό κώδωνα του κινδύνους για τις εγκαταστάσεις στην Πέτρου Ράλλη στις οποίες φιλοξενούνται εκατοντάδες «πρόσφυγες».

Πάντως, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διέταξε τη συνήθη ημερήσια ΕΔΕ για τον τρόπο που απέδρασαν οι αλλοδαποί από το κτίριο.