Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Και τρίτος νεκρός από το φρικτό τροχαίο στην Ποσειδώνος... Υπέκυψε τραυματίας΄΄

Αυτοκίνητο μάρκας Mercedes με δύο επιβάτες συγκρούστηκε με μηχανάκι με δύο αναβάτες - Νεκροί οι δύο αναβάτες της μηχανής και ο ένας εκ των ...


Αυτοκίνητο μάρκας Mercedes με δύο επιβάτες συγκρούστηκε με μηχανάκι με δύο αναβάτες - Νεκροί οι δύο αναβάτες της μηχανής και ο ένας εκ των δύο επιβατών του αυτοκινήτου΄




Ένα ακόμη άτομο έχασε τη μάχη με τη ζωή στο φρικτό τροχαίο που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στη λεωφόρο Ποσειδώνος και Διαδόχου Παύλου, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, λίγο μετά τα «Αστέρια» της Γλυφάδας.

Αυτοκίνητο μάρκας Mercedes με δύο επιβάτες συγκρούστηκε με μηχανάκι με δύο αναβάτες.

Από την σφοδρότατη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους ακαριαία δύο άνθρωποι που επέβαιναν στο μηχανάκι και τραυματίστηκαν σοβαρά οι άλλοι δύο.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν ο πρώτος στο Νοσοκομείο Γεννηματάς και ο δεύτερος στο Τζάνειο ενώ οι δύο νεκροί μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr περίπου στις 08.30 μ.μ. το βράδυ του Σαββάτου, ο οδηγός της ασημένιας Μercedes έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και παρέσυρε το δίκυκλο και τους δύο αναβάτες του, έναν άνδρα και μια γυναίκα που κινούνταν μπροστά του.

Το δίκυκλο αλλά και οι δύο αναβάτες εγκλωβίστηκαν κάτω από το αυτοκίνητο σε μια απόσταση περίπου εκατό μέτρων, οπότε το αυτοκίνητο έπεσε με δύναμη πάνω στην μαρμάρινη επιγραφή του Δήμου Γλυφάδας και σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του.

Από τη σύγκρουση η μηχανή αλλά και το αυτοκίνητο κυριολεκτικά διαλύθηκαν και οι επιβαίνοντες στο δίκυκλο διαμελίστηκαν. Η παραλιακή παρέμεινε κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν μεγάλη καθώς στο σημείο έφτασαν οκτώ (!) περιπολικά, δύο αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρουν τους τραυματίες αλλά και τους δύο νεκρούς που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άκρη του οδοστρώματος.