Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ...!!! Έφτασε η ρηματική ανακοίνωση από τα Σκόπια...!! Στην Βουλή την Παρασκευή η Συμφωνία των Πρεσπών για να περάσει από Επιτροπή...!!!

ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ...!! Το βράδυ της Τετάρτης έφθασε στην Αθήνα η ρηματική διακοίνωση που ενημερώνει ...


ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ...!!
Το βράδυ της Τετάρτης έφθασε στην Αθήνα η ρηματική διακοίνωση που ενημερώνει για την ολοκλήρωση της συνταγματικής αναθεώρησης στην ΠΓΔΜ, στο πλαίσιο όσων προβλέπονται από τη Συμφωνία των Πρεσπών. Με απλά λόγια, από τη στιγμή που ο Ζόραν Ζάεφ υλοποίησε τη δέσμευσή του, το μπαλάκι περνάει πλέον στο γήπεδο της Ελλάδας.




Η ελληνική κυβέρνηση δεν αιφνιδιάστηκε. Αντιθέτως, ανέμενε τη ρηματική διακοίνωση, προκειμένου να δρομολογήσει τη διαδικασία κύρωσης της Συμφωνίας, αμέσως μετά την ψήφο εμπιστοσύνης. Μετά από τέσσερις ημέρες οργιώδους παρασκηνίου και αντεγκλήσεων, με τη βοήθεια των έξι «πρόθυμων» βουλευτών, πήρε το πολυπόθητο «151».

Με την έλευση της ρηματικής διακοίνωσης ουσιαστικά αρχίζει και επίσημα η επόμενη μάχη για την Κυβέρνηση: Η εξασφάλιση 151 βουλευτών για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Εξάλλου, αυτός είναι και ο διακηρυγμένος της στόχος: Να περάσει η Συμφωνία με την απόλυτη πλειοψηφία της Βουλής, καθώς η σχετική θα σημάνει σοβαρό πολιτικό πρόβλημα.

ΚΙ ΑΣ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η κυβέρνηση θα φέρει τη Συμφωνία των Πρεσπών προς έγκριση στην ελληνική Βουλή άμεσα, ίσως και την Παρασκευή στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας. Η ψηφοφορία στην Ολομέλεια αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

ΤΟ ΣΥΛΛΗΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Όποια μέρα κι αν αποφασίσουν να φέρουν προς ψήφιση στην Ολομέλεια την προδοτική συμφωνία οι Έλληνες θα είναι εκεί να πράξουν το αυτονόητο. Το καθήκον τους απέναντι στην Πατρίδα και την Ισοτρίσ της. Δεν θα περάσει ότι κι αν χρειαστεί να γίνει...