Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...!!! Οι Έλληνες της Αμερικής ξεσηκώνονται, οργανώνονται και έρχονται Σύνταγμα!

Το δικό του μήνυμα για το συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στέλνει ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερ...


Το δικό του μήνυμα για το συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στέλνει ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής, Δημήτρης Φιλιππίδη. «Βρισκόμαστε στο πιο κομβικό σημείο της νεότερης ιστορίας. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι εναντίον της επικίνδυνης Συνθήκης των Πρεσπών, που προδίδει...




...τους αγώνες των ηρώων μας και θέτει σε μεγάλο κίνδυνο το μέλλον των παιδιών μας. Η Ελληνική Κυβέρνηση είναι εναντίον του ίδιου του λαού, χαρακτηρίζοντας ανερυθρίαστα ως φασίστες και ακροδεξιούς όλους όσους διαφωνούν μαζί τους. Η ομογένεια βράζει για τις δραματικές εξελίξεις στην πατρίδα μας, όπου μία Κυβέρνηση χωρίς καν την απαιτούμενη πλειοψηφία, δείχνει να παραβιάζει κάθε λογική και κάθε εννοια δημοκρατίας.

Η Παμμακεδονική Ενωση Αμερικής συμμετέχει και συνδιοργανώνει το συλλαλητήριο για την διαφύλαξη της Μακεδονίας μας και στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, πως κανείς δεν μπορεί να παίξει με τα ιερά και όσια της πατρίδας μας.

20 του Γενάρη, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Σύνταγμα! Η κινητοποίηση του κόσμου είναι συγκλονιστική όπως και τα μηνύματα που παίρνουμε καθημερινά από ανθρώπους που αντιδρούν στην απαράδεκτη συμφωνία των Πρεσπών. Στον Ραδιομαραθώνιο του Hellas FM, απλοί ομογενείς και σύλλογοι ανεξαρτήτως καταγωγής έστειλαν ένα βροντερό μήνυμα, προσφέροντας περισσότερα από 52 χιλιάδες δολάρια για έναν αγώνα ακομμάτιστο, έναν αγώνα για την πατρίδα μας! Απαιτούμε στην πατρίδα της δημοκρατίας να επικρατήσουν οι δημοκρατικές διαδικασίες! Δεν είναι δυνατόν το μέλλον της πατρίδας μας να εξαρτάται από την ψήφο μερικών πολιτικών με ελαφρά συνείδηση.

Δεν είναι δυνατόν να παραχωρούμε το όνομα, την ταυτότητα, την γλώσσα και να θέτουμε εν αμφιβόλω την ίδια την ύπαρξη μας. Καλούμε όλους τους Έλληνες στο Σύνταγμα, να στείλουμε ένα βροντερό μήνυμα πως δεν διαπραγματευόμαστε την πατρίδα μας, δεν ζητάμε κάτι παράλογο, απαιτούμε όμως να επικρατήσει η κοινή λογική και να απορριφθεί το κατάπτυστο Προσύμφωνο των Πρεσπών.

Όπως και στον Μακεδονικό αγώνα, συμμετείχαν Έλληνες από κάθε γωνιά της χώρας, ετσι και τώρα η ιστορία επαναλαμβάνεται, έτσι και τώρα είμαστε όλοι Μακεδόνες! Και όπως χαρακτηριστικά είπε ο μεγάλος Σαράντος Καργάκος, «το θέμα είναι εμείς τι επιλογή θα κάνουμε. Θα θέλουμε να είμαστε απόγονοι του Λεωνίδα ή του Εφιάλτη. Θα θέλουμε να είμαστε απόγονοι του Κολοκοτρώνη ή του Νενέκου. Εδώ είναι το ζήτημα.» Αγωνιζόμαστε για την πατρίδα μας, για τους νεκρούς μας, για τα παιδιά μας, για την ιστορία και το μέλλον μας!»