Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ... «Δεν παραδίδουμε το ιερό και τιμημένο όνομα της Μακεδονίας» λέει η Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρο

Ενόψει του συλλαλητηρίου της Κυριακής η μητρόπολη Σιδηροκάστρου σε ανακοίνωση που θα αναγνωσθεί στους ναούς της καλεί τον λαό να στηρίξε...


Ενόψει του συλλαλητηρίου της Κυριακής η μητρόπολη Σιδηροκάστρου σε ανακοίνωση που θα αναγνωσθεί στους ναούς της καλεί τον λαό να στηρίξει την κίνηση αυτή, προκειμένου να υπάρξει μια πιο δυναμική αντίδραση για την συμφωνία των Πρεσπών. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:




«Η Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου μετά από όσα έλαβαν χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα γύρω από το ιερό και αγιασμένο όνομα της Μακεδονίας καλεί όλους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Κυριακής στην πλατεία Συντάγματος η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη για να διατρανώσουμε ότι ζούμε σε ένα τόπο αγιασμένο από τις προσευχές των προγόνων μας και το χώμα που πατούμε είναι αιματοβαμμένο από τις θυσίες τους. Δεν θέλουμε την κατάφωρη προσβολή 3.000 ετών ιστορίας, ούτε επιθυμούμε εμείς ως έθνος να παραδώσουμε ένα όνομα ιερό και τιμημένο». Και καταλήγει ότι «όσοι δεν μπορούν να παραστούν ας ενώσουν τις προσευχές τους ώστε ο Θεός να φωτίσει όσους παίρνουν αποφάσεις για τον τόπο μας».