Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ντου» κόσμου στον Σκουρλέτη: Μάχες με τα ΜΑΤ για να μην εισβάλουν στην αίθουσα οι Έλληνες- Συγκρούσεις με συριζαίους

"Μάχες" ΜΑΤ και μέλη ΣΥΡΙΖΑ με πολίτες γίνοντα στο δημαρχείο Βόλου καθώς μέλη της Επιτροπής Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών μα...


"Μάχες" ΜΑΤ και μέλη ΣΥΡΙΖΑ με πολίτες γίνοντα στο δημαρχείο Βόλου καθώς μέλη της Επιτροπής Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών μαζί με άλλες Ενώσεις πραγματοποίησαν "ντου" για να μπουν στο χώρο.

Υπό διαμαρτυρίες πολιτών και σε αστυνομικό κλοιό γίνεται η ομιλία του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτη στο δημαρχείο Βόλου,

Οι συμμετέχοντες, “πολιορκούν” διαρκώς την κεντρική είσοδο του Δημαρχείου για να μπουν στο κτίριο για την ομιλία του Π. Σκουρλέτη, αλλά απωθούνται από τις αστυνομικές δυνάμεις και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.





Ο κ. Σκουρλέτης πέρασε την είσοδο του Δημαρχείου και ξεκίνησε την ομιλία του στην αίθουσα εκδηλώσεων, αναφερόμενος στη νέα πορεία της χώρας μετά τα μνημόνια.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, έξω από το δημαρχείο, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, αλλά και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, απέτρεψαν τους συγκεντρωμένους που διαμαρτύρονταν με συνθήματα και πανό κατά της καύσης.

Οι πολίτες συνεπλάκησαν σώμα με σώμα με την Αστυνομία, φωνάζοντας «έξω τα ΜΑΤ», ενώ οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ απαντούσαν με το σύνθημα «έξω οι αλήτες».

«Αλήτες είναι τα ΜΑΤ και οι ασφαλίτες» έλεγαν οι διαμαρτυρόμενοι.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με καταγγελίες μελών της Επιτροπής, μετά την απώθηση των πολιτών, υπήρξαν τραυματισμοί και σύμφωνα με τους ίδιους, δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου με κατάγματα σε μέλη του σώματός τους.