Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ακούει Κανείς; Τουρκική Ισλαμιστική ΜΚΟ Δίνει Χρήματα Σε «Πρόσφυγες Και Μετανάστες» ΜΕΣΑ Στην Αθήνα (ΦΩΤΟ)

Το πρωί της 31ης Δεκεμβρίου του 2018, η τουρκική ΜΚΟ «İHH İnsani Yardım Vakfı» δημοσίευσε φωτογραφικό υλικό στα social media από κάποια ...


Το πρωί της 31ης Δεκεμβρίου του 2018, η τουρκική ΜΚΟ «İHH İnsani Yardım Vakfı» δημοσίευσε φωτογραφικό υλικό στα social media από κάποια δράση της στην Αθήνα.

Όπως περιγράφεται στην ανάρτηση, μέλη της οργάνωσης βρέθηκαν στην Αθήνα και μοίρασαν χειμωνιάτικα ρούχα και χρηματική βοήθεια(!) σε «πρόσφυγες και μετανάστες».




«Αθήνα Ελλάδα: Εχουμε παραδώσει χειμωνιάτικα παλτά, πουλόβερ, παντελόνι και βοήθεια σε μετρητά σε περισσότερους από 130 πρόσφυγες» αναφέρουν.

Κατά περίεργο τρόπο, η τοποθεσία της δράσης δεν αναφέρεται, μολονότι στις φωτογραφίες μπορεί κανείς να διακρίνει αναρτημένο το σχετικό λάβαρο της οργάνωσης με την υποσημείωση «Δεκέμβριος 2018-Ελλάδα».

Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση που βρίσκεται στο πεδίο δράσης της εν λόγω οργάνωσης.

Άραγε οι «μετανάστες» που χρηματοδοτούνται από την τουρκική οργάνωση, παίρνουν χρήματα στο πλαίσιο της φιλανθρωπίας ή τους έχουν υπόψη για κάτι;

Η IHH, συνιστά υπερσυντηρητική μουσουλμανική οργάνωση, η οποία πολλές φορές, έχει κατηγορηθεί πως δρα ως το μακρύ χέρι του συστήματος Ερντογάν σε πλήθος μουσουλμανικών περιοχών του κόσμου.

Η δραστηριοποίηση της συγκεκριμένης οργάνωσης σε ελληνικό έδαφος, πόσο μάλλον εντός δομών φιλοξενίας μουσουλμάνων, αν μη τι άλλο γεννά πολλά ερωτηματικά.

Μεταξύ άλλων, η IHH πρωτοστατεί στις κινητοποιήσεις υπέρ της επαναλειτουργίας της Αγίας Σοφίας ως μουσουλμανικό τέμενος, ενώ δραστηριοποιείται και στην Βόρεια Συρία, κατηγορούμενη πως αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του επίσημου τουρκικού κράτους και ένοπλων ισλαμικών οργανώσεων της περιοχής που στηρίζονται από τον Ερντογάν.