Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΧΙΟΤΗΤΑ! Σε... «έντεχνα μπουζούκια» Παππάς, Κρέτσος και Βαξεβάνης... ΕΛΛΕΙΠΕ Ο ΜΑΝΟΛΟ

parapolitikaΤην ώρα που ο «Μανόλο» έβγαινε στη σέντρα, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής το έριχνε έξω σε νυχτερινό στέκι με εκλεκτή συντροφιά ...


parapolitikaΤην ώρα που ο «Μανόλο» έβγαινε στη σέντρα, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής το έριχνε έξω σε νυχτερινό στέκι με εκλεκτή συντροφιά

Την ώρα που ο «Μανόλο», ο παλαιός του συµµαθητής και εξ απορρήτων συνεργάτης του, βρισκόταν στην Κύπρο, ερχόµενος τετ-α-τετ µε τις συνέπειες των παθών και των πολυτελών... εξαρτήσεών του, εκείνος ξενυχτούσε αµέριµνος στα... µπουζούκια ή µάλλον στις µουσικές σκηνές, όπως συνηθίζουν να λένε οι εκπρόσωποι της «πρώτη φορά Αριστεράς», νοσταλγώντας την επαναστατηµένη νιότη τους, που λησµονήθηκε µονοµιάς χάριν της γοητείας της καρέκλας.




Ο λόγος βεβαίως για τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, ο οποίος, αφήνοντας στην άκρη την έντονη κριτική που δέχεται εντός κι εκτός ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι ο παιδικός του φίλος, Μανώλης Πετσίτης, βρέθηκε από απλός σερβιτόρος στην Καισαριανή να το παίζει επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ µεγαλοπαράγοντας του δηµόσιου βίου και µετρ των offshore εταιρειών, πήρε την παρέα του και κατέβηκε στο Πειραιά, προκειµένου να απολαύσει µια εορταστική βραδιά σε γνωστό έντεχνο στέκι µε τη... συµβολική ονοµασία «Κρεµλίνο».

Και τι παρέα... Μπορεί, βλέπετε, ο «Μανώλης του Παππά» να απουσίαζε στη Μεγαλόνησο, στη σκιά των αποκαλύψεων για τον σκοτεινό ρόλο που διαδραµάτισε όλα αυτά τα χρόνια που φωτογραφιζόταν στο πλευρό όχι µόνο του κολλητού του υπουργού, αλλά και του πρωθυπουργού, ο οποίος του έδωσε τη δυνατότητα να ζει σαν... κανονικός πρίγκιπας, ωστόσο τη νύχτα του προπερασµένου Σαββάτου τον Ν. Παππά συντρόφευσαν ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Λευτέρης Κρέτσος, και o απόλυτος υπερασπιστής της κυβέρνησης.

ΕΚ∆ΟΤΗΣ-ΣΥΜΒΟΛΟ




Αν δεν καταλάβατε, επρόκειτο για τον Κώστα Βαξεβάνη, τον εκδότη-σύµβολο της συγκυβέρνησης Τσίπρα και Καµµένου και εσχάτως υπερδραστήριο τουιτερά, τον άνθρωπο που αναλαµβάνει να φέρει εις πέρας κάθε προσπάθεια αλλαγής ατζέντας στις δύσκολες περιόδους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ µέσω των βαρύγδουπων τίτλων της εφηµερίδας του και το πρόσωπο εκείνο που εµπιστεύονται όσο ελάχιστους πλέον στο σύστηµα του Μαξίµου. Ξεκάθαρη απόδειξη, η παρουσία του στο πλευρό ενός εκ των πλέον κοντινών στον πρωθυπουργό κυβερνητικών στελεχών, µε το οποίο οι σχέσεις του κάθε άλλο παρά αµιγώς πολιτικές είναι, όπως µαρτυρούν τα φωτογραφικά στιγµιότυπα που εξασφάλισε το «Secret».

Παππάς, Κρέτσος και Βαξεβάνης έπιναν σαν παλαιοί γνώριµοι το εκλεκτό σκοτσέζικο ουισκάκι που επέλεξαν για να συνοδεύσουν τη βραδιά τους, µε τον υπουργό και τον υφυπουργό να φορούν άσπρα πουκάµισα, χωρίς γραβάτα φυσικά (και αφήνοντας τα σακάκια τους σε διπλανές καρέκλες), και τον εκδότη του «Documento» να προτιµά σιέλ απόχρωση.

Οσο για τους θαµώνες, αντιµετώπισαν από αδιάφορα την αντροπαρέα της... «πρώτη φορά Αριστεράς», ωστόσο δεν ήταν δυνατόν να µην προσέξει κανείς τους άνδρες της προσωπικής τους ασφάλειας, η παρουσία των οποίων ήταν πιο... ηχηρή και από τα τραγούδια της συµπαθούς αοιδού Ευτυχίας Μητριτσά, που διασκέδασε µουσικά τους παρευρισκόµενους.

Μάλιστα, όταν ήρθαν στο τσακίρ κέφι και λόγω της ανεβασµένης διάθεσης στην οποία βρίσκονται άπαντες στο κυβερνητικό στρατόπεδο µε την... έξοδο από τα Μνηµόνια, δεν δίστασαν να σιγοτραγουδήσουν κάποια γνωστά άσµατα, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγµές που κρατούσαν τον ρυθµό στην τραγουδίστρια χτυπώντας παλαµάκια.