Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι εγκάθετοι των σκοπιανών την έχουν σιγουράκι την προδοσία της Μακεδονίας Ν. Φίλης: «Η συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει - Η κυβέρνηση δεν κινδυνεύει» (βίντεο)

Η κυβέρνηση διαθέτει τη δεδηλωμένη επισήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης σε συνέντευξή του, καλώντας παράλληλα τον πρόεδρο της...



Η κυβέρνηση διαθέτει τη δεδηλωμένη επισήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης σε συνέντευξή του, καλώντας παράλληλα τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, αν έχει πρόβλημα ας κάνει πρόταση δυσπιστίας.

Ο Ν. Φίλης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση δεν κινδυνεύει και απέκλεισε το ενδεχόμενο για κυβέρνηση ανοχής: «Το κυβερνητικό έργο θα ολοκληρωθεί. Δεν θα χαθεί η ευκαιρία που άνοιξε τον Αύγουστο να καλυτερέψει η ζωή χιλιάδων πολιτών».




Η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την τετραετία και θα πάει ως τον Σεπτέμβρη σύμφωνα με τον κυβερνητικό σχεδιασμό, πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Χρειάζεται πολιτική σταθερότητα στην περιοχή. Ο λαός θέλει να προχωρήσουμε στο έργο μας και στο τέλος της τετραετίας να αποδώσουμε απολογισμό» ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι είναι δρομολογημένα να περάσουν από την Βουλή νομοσχέδια προς όφελος των πολιτών.

Για το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να ζητήσει πρόταση εμπιστοσύνης, πριν την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο Ν. Φίλης είπε ότι κάθε κίνηση που επιβεβαιώνει την πολιτική σταθερότητα της χώρας μας είναι ευπρόσδεκτη. Ακόμη, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει από την ελληνική Βουλή.

Αναφερόμενος στο σκάνδαλο Novartis, κάλεσε όλους «να αφήσουν τους δικαστικούς να κάνουν τη δουλειά τους, χωρίς να δημιουργούμε πιέσεις». «Το σκάνδαλο είναι διεθνές και δεν θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί στην Ελλάδα αν δεν υπήρχε ανώτατη υπηρεσιακή κάλυψη, ή πολιτική» σημείωσε ο Ν. Φίλης και συμπλήρωσε ότι δεν αρκούν οι μάρτυρες για να καταδικάσεις έναν πολιτικό, χρειάζονται αποδείξεις και συγκεκριμένα στοιχεία για την πορεία του χρήματος.

Για το ΠΑΣΟΚ, είπε ότι θα πρέπει να αποφασίσει με ποιον θα πάει και ποιον θα αφήσει. Αν, δηλαδή, θα συνεχίσει να πηγαίνει προς τον Κυρ. Μητσοτάκη ή θα ακολουθήσει το δρόμο των Ευρωπαίων σοσιαλιστών.