Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΚΟΛΗΤΟΣ και ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ του Τσίπρα Ο Μαδούρο δήλωσε ότι ταξίδεψε στο… μέλλον – Τι λέει ότι «είδε»!

Η κρίση στη Βενεζουέλα δεν είναι παρά ένα κακό όνειρο. Στο μέλλον, στο οποίο κατάφερε να ταξιδέψει – κατά τα επακριβώς δικά του λεγόμενα...


Η κρίση στη Βενεζουέλα δεν είναι παρά ένα κακό όνειρο. Στο μέλλον, στο οποίο κατάφερε να ταξιδέψει – κατά τα επακριβώς δικά του λεγόμενα – ο πρόεδρος της χώρας Νικολάς Μαδούρο, το σοσιαλιστικό καθεστώς θα είναι απολύτως ασφαλές και η χώρα θα επιστρέψει στην ευημερία.




«Πήγα ήδη στο μέλλον και επέστρεψα. Και είδα ότι όλα θα είναι καλά και πως η πολιτικοστρατιωτική ένωση θα φέρει ειρήνη και ετυχία στους πολίτες μας, καθώς επίσης απόλυτη ασφάλεια», δήλωσε ο Μαδούρο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης.

Αν και δεν υπήρξε συγκεκριμένος σχετικά με το τι είδους υπερφυσική εμπειρία είχε, ο Βενεζουελάνος πρόεδρος τόνισε ότι από το «ταξίδι» του αυτό επιστρέφει με τη βεβαιότητα ότι η σοσιαλιστικό διακυβέρνηση του δεν κινδυνεύει.

«Είμαι σίγουρος ότι όλα θα είναι καλά και θα βγούμε πιο δυνατοί και πιο σοφοί από αυτή τη συγκυρία», πρόσθεσε με βεβαιότητα ο Μαδούρο, ο οποίος σύμφωνα με το CubaNet δεν είναι η πρώτη φορά που επικαλείται «υπερφυσικά χαρίσματα».