Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γυναίκα Επιστήμονας πέθανε πάνω στο καθήκον: Την κατασπάραξε ένας κροκόδειλος – Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες

Άδοξο τέλος για μία επιστήμονα που έπεσε θύμα του αντικείμενου μελέτης της. Μάχη έδωσαν οι συνέδελφοί της για να πάρουν έστω τη σορό της...


Άδοξο τέλος για μία επιστήμονα που έπεσε θύμα του αντικείμενου μελέτης της. Μάχη έδωσαν οι συνέδελφοί της για να πάρουν έστω τη σορό της.

Η Νταίζη Τουό, ήταν μια 44χρονη ερπετολόγος, επιστήμονας που είχε αφιερώσει τη ζωή της στο να μελετάει τους κροκόδειλους της Ινδονησίας. Το πάθος της αυτό στάθηκε μοιραίο για τη ζωή της.




Δεν πρόσεξε ότι ο τεράστιος κροκόδειλος μήκους 6 μέτρων είχε βγει από έναν φράχτη ύψους 2μιση μέτρων, και αμέριμνη βγήκε για να ταίσει το ζωντανό. Ο κροκόδειλος της επιτέθηκε τη γράπωσε την πήγε πίσω στη φωλιά του και την κατασπάραξε με τα τεράστια σαγόνια του.

Όταν έγινε αντιληπτός από τους συναδέλφους της Τουό, που βγήκαν με ότι μπορούσε ο καθένας, ο κροκόδειλος δεν άφηνε με τίποτε από τα δόντια του, τα υπολείμματα της άτυχης γυναίκας.

Πρόκειται για θηλυκό κροκόδειλο που ονομάζεται «Μαίρη». Εμπειρογνώμονες είπαν ότι ο κροκόδειλος στην κυριολεξία πήδηξε από τον τοίχο. Στάθηκε με τα πίσω του πόδια όρθιος ακουμπώντας στη βάση του τοίχου και πέρασε μέσα στην πισίνα.

Η «Μαίρη» που καθημερινά έτρωγε φρέσκα κοτόπουλα και βοδινό κρέας είχε παρουσιάσει περίεργη συμπεριφορά κατά το παρελθόν, αφού είχε επιτεθεί και είχε κατασπαράξει και μικρότερους κροκόδειλους, κατά τη διάρκεια της έρευνας.

Ο κροκόδειλος τελικά ναρκώθηκε με όπλο και από την εξέταση στο στομάχι του απλά επιβεβαιώθηκε ότι είχε φάει την άτυχη επιστήμονα.