Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σεισμικές δονήσεις στο Ποτάμι για τον 151ο: Αντιμέτωπος με διαγραφή ο Δανέλλης – Συνάντηση με Θεοδωράκη

Το ζήτημα της κομματικής πειθαρχίας σχετικά με τη θέση του Ποταμιού που είναι ότι δε στηρίζει την κυβέρνηση αναμένεται να θέσει ο Σταύρο...


Το ζήτημα της κομματικής πειθαρχίας σχετικά με τη θέση του Ποταμιού που είναι ότι δε στηρίζει την κυβέρνηση αναμένεται να θέσει ο Σταύρος Θεοδωράκης στον Σπύρο Δανέλλη σε συνάντηση που θα έχουν εντός της ημέρας.




Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Δανέλλης έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση εφόσον κάτι τέτοιο απαιτηθεί για να έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, την οποία το Ποτάμι θα υπερψηφίσει.

«Η άποψη του Ποταμιού είναι ότι ψηφίζουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά δε δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης. Η δική μου, προσωπική άποψη που έχει διατυπωθεί εδώ και μήνες, όταν εμφανίστηκε ως πιθανότητα να μην υπάρχει κυβερνητική πλειοψηφία για να φέρει τη Συμφωνία προς κύρωση, είναι ότι συνεπές σε όσους θεωρούν ότι εθνικό συμφέρον επιβάλει την κύρωση της Συμφωνίας, να στηρίξεις την κυβέρνηση για να υπάρχει κυβέρνηση που θα φέρει τη Συμφωνία. Είναι ανορθόδοξη αυτή η σκέψη, είναι όμως συνεπής με τις αρχές, τις απόψεις, τη συνείδηση», είχε δηλώσει ο κ. Δανέλλης, μιλώντας την προηγούμενη Παρασκευή στο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το εσωτερικό του Ποταμιού, η συζήτηση του Σταύρου Θεοδωράκη με τον Σπύρο Δανέλλη θα εστιάζεται στο γεγονός ότι για την υπερψήφιση της κυβέρνησης έχει τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας καθώς θέση του κόμματος είναι ότι δε στηρίζει την κυβέρνηση.
«Είναι ελεύθερο το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά όχι το θέμα στήριξης της κυβέρνησης», επισήμαινε χαρακτηριστικά πηγή του Ποταμιού, διευκρινίζοντας ότι αυτό έχει ξεκαθαριστεί εξ” αρχής.