Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Σαν λύκοι κατασπάραζαν αυτά τα κοριτσόπουλα» Ξεσπά ο πατέρας της Τοπαλούδη για τις νέες αποκαλύψεις

Νέα στοιχεία για τη δράση του 19χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη έρχονται στο φως. Η ασφάλεια της Ρόδου εξιχνίασ...


Νέα στοιχεία για τη δράση του 19χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη έρχονται στο φως. Η ασφάλεια της Ρόδου εξιχνίασε υπόθεση βιασμού μιας 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες στην οποία εμπλέκεται ένας 23χρονος Ρομά και ο 19χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τοπαλούδη. Μάλιστα, ο βιασμός της 19χρονης έγινε μερικές ημέρες μετά το αποτρόπαιο έγκλημα. Ο πατέρας της 20χρονης Ελένης Τοπαλούδη μίλησε στο newsit.gr και είπε: «Τι να σχολιάσω; Αν έκανε αυτό που έκανε μετά την αποτρόπαιη δολοφονία της κόρης μου, τι έκανε τόσα χρόνια πριν και ποιος τον συγκάλυπτε; Και το πιο αποτρόπαιο είναι ότι το κορίτσι είναι με ειδικές ανάγκες. Και πόσα άλλα κοριτσάκια μπορεί να έχουν βρεθεί στην ίδια θέση; Εγώ έχω μιλήσει για κύκλωμα.




Τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια και αυτός και κάποιοι άλλοι αλήτες εκεί; Πιθανόν, ο ένας να χρηματοδοτούσε τους άλλους, να είχαν και ναρκωτικά… και όλα αυτά σε βάρος κοριτσιών που πήγαιναν εκεί για να σπουδάσουν ή να δουλέψουν. Το είχα πει ότι θα την πατούσε και κάποιο άλλο κορίτσι, το περιστατικό, δυστυχώς, επιβεβαιώνει όσα είχα πει».





«Αν αυτό το άτομο έκανε, ό,τι έκανε δυο μέρες αφού είχε δολοφονήσει την κορούλα μας, με τέτοιο αποτρόπαιο τρόπο, σε ένα κοριτσόπουλο με ειδικές ανάγκες, φανταστείτε τι άλλο έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, σε τόσα κορίτσια που σπούδαζαν ή εργάζονταν ή είναι κάτοικοι της Ρόδου. Σαν λύκοι κατασπάραζαν αυτά τα κοριτσόπουλα. Δεν είναι θέμα δικαίωσης. Είναι θέμα δικαίωσης της ψυχούλας της κόρης μου και όλων αυτών των κοριτσιών που υπέστησαν βιασμούς, εκβιασμούς, και της ελληνικής κοινωνίας και κυρίως των ίδιων των κατοίκων της Ρόδου που από την πρώτη στιγμή μας συμπαραστάθηκαν», είπε ο πατέρας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 247.






TheCaller.gr