Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Για να κάνουν τα περιπολικά, τα ταξί στους Ρουβίκωνες και το λιμενικό, το ταξί στους χειροκροτητές του Τσίπρα, εσείς να πληρώνετε τους φόρους σας

omadaalithiasΣύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, δρομολόγησαν την περασμένη Κυριακή 6 Ιανουαρίου το ταχύπλοο σκάφος του Λιμενικού “Γα...


omadaalithiasΣύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, δρομολόγησαν την περασμένη Κυριακή 6 Ιανουαρίου το ταχύπλοο σκάφος του Λιμενικού “Γαύδος”, για μεταφορά από Αλεξανδρούπολη στην Σαμοθράκη χειροκροτητών του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη-αστραπή για τον εορτασμό των Θεοφανείων.




Ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, Μενέλαος Μαλτέζος, ενημέρωσε τα μέλη του κόμματος στο νομό, πως έχει δρομολογηθεί το «Γαύδος» για την μεταφορά το πρωί της Κυριακής και επιστροφή στη συνέχεια, όσων επιθυμούν να βρεθούν στο νησί για να χειροκροτήσουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

O Αλέξης Τσίπρας πήγε στη Σαμοθράκη για τον εορτασμό των Θεοφανείων με ελικόπτερο Chinook της Αεροπορίας Στρατού συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Παναγιώτη Ρήγα, τον υφυπουργό Ναυτιλίας Νεκτάριο Σαντορινιό και τον αρχηγό ΓΕΑ αντιπτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου.