Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ... Τα βρίσκουν Τσίπρας – Καμμένος μετά την Ελληνική Ήττα ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ...

Προς εκτόνωση βαίνει η κρίση που είχαν Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος σύμφωνα με πηγές των ΑΝΕΛ. Ώρα αποφάσεων μετά την μεγάλη νίκη τ...


Προς εκτόνωση βαίνει η κρίση που είχαν Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος σύμφωνα με πηγές των ΑΝΕΛ. Ώρα αποφάσεων μετά την μεγάλη νίκη του Ζόραν Ζάεφ που φέρνει την... καυτή πατάτα που λέγεται "Βόρεια Μακεδονία" στην πλευρά της Ελλάδας. Τι σκέφτεται ο αρχηγός των ΑΝΕΛ μετά τις αποψινές ραγδαίες εξελίξεις. Αντιδράσεις εντός και εκτός συνόρων για την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην γειτονική χώρα.




Και τώρα… παίξτε μπάλα. Αυτό θα μπορούσε να είναι το μήνυμα του Ζόραν Ζάεφ στους συγκυβερνήτες στην χώρα μας. Τσίπρας και Καμμένος είδαν απόψε, Παρασκευή 11.01.2019, τον Σκοπιανό πρωθυπουργό να θριαμβεύει και να “περνάει” την Συνταγματική Αναθεώρηση από το κοινοβούλιο της χώρας του με 81 θετικές ψήφους, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την “Βόρεια Μακεδονία”.

Οι τελευταίες πληροφορίες του newsit.gr λένε πως Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος οδηγούν την ενδοκυβερνητική κρίση προς εκτόνωση.

Πληροφορίες από τους ΑΝΕΛ αναφέρουν ότι ο Πάνος Καμμένος προτίθεται να αποδεχθεί μία από τις προτάσεις που έκανε ο πρωθυπουργός στην συνέντευξή του και να συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση.

Άγνωστο παραμένει, ωστόσο, εάν ο Πάνος Καμμένος θα επιβάλλει κομματική πειθαρχεία σε ό, τι αφορά την Συμφωνία των Πρεσπών που “βαφτίζει” την πΓΔΜ “Βόρεια Μακεδονία”.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, μιλώντας στο Κόντρα εμφανίστηκε ιδιαίτερα διαλλακτικός και άφησε να εννοηθεί ότι τις επόμενες ώρες Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος θα εκτονώσουν την κρίση χωρίς να υπάρξουν άλλου είδους προβλήματα.