Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΦΙΣΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ... «Φανατισμός και παράνοια, κατεβάζουμε από το πρωί αφίσες», λέει

Στην απομάκρυνση αφισών που στοχοποιούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού προχώρησε ο Γιάννης Μπουτάρης και ο Δήμος Θεσσα...


Στην απομάκρυνση αφισών που στοχοποιούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού προχώρησε ο Γιάννης Μπουτάρης και ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μπουτάρης έχει δώσει εντολή για απομάκρυνση των αφισών, που έχουν αναρτηθεί στη Θεσσαλονίκη και αναγράφουν το ερώτημα “εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;” κάτω από πρόσωπα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Ποταμιού, που στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.





“Από το πρωί κατεβάζουμε τις αφίσες. Είναι άλλη μια ένδειξη ότι υπάρχει ένας φανατισμός και μια παράνοια στην πόλη, όσον αφορά το Μακεδονικό” δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ερωτηθείς για το θέμα.

Ο κ. Μπουτάρης αναφέρθηκε και στον Παναγιώτη Ψωμιάδη τον οποίο χαρακτήρισε πρόστυχο, αναφορικά με την παραπομπή του πρώην περιφερειάρχη για την επίθεση εις βάρος του στις εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων.

Ο κ. Μπουτάρης ανέφερε χαρακτηριστικά πως “Τον μικρότερο χαρακτηρισμό που μπορώ να πω για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη είναι πως είναι πρόστυχος. Το να αρνείται ότι συμμετείχε σε όλη την ιστορία του Μαΐου και ότι, όπως φαίνεται καθαρά από τα βίντεο, διέγειρε τα πλήθη, και να αρνείται ότι ήταν παρών, αυτό είναι μια προστυχιά».

«Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι εγώ τον δέχτηκα θεσμικά όπως όλους τους υποψηφίους. Ο Ψωμιάδης είναι πρόστυχος κι όσοι τον ψηφίζουν ας το έχουν στο νου τους. Ας καθαρίσει πρώτα με τα 45αρια του, ας καθαρίσει με την ιστορία της Βόλβης και μετά τα λέμε» συμπλήρωσε ο κ.Μπουτάρης, αναφορικά με την παραπομπή του Παναγιώτη Ψωμιάδη σε δίκη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, για την εις βάρος του επίθεση.