Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΛΑΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙ...!!! 0,4% οι ΑΝΕΛ... 14,6% (και πολύ είναι) ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα Δημοσκόπηση...!!!

Στις 15 μονάδες έχει φτάσει η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, όπως δείχνει η πρώτη έρευνα κοινής γνώμης που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα ...


Στις 15 μονάδες έχει φτάσει η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, όπως δείχνει η πρώτη έρευνα κοινής γνώμης που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα της διάσπασης του κυβερνητικού συνασπισμού με την αποχώρηση των ΑΝΕΛ.




Συγκεκριμένα, όπως καταγράφει η Opinion Poll σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου μέχρι και τη Δευτέρα 14 του μηνός, η διαφορά των δύο κομμάτων εξουσίας αυξήθηκε κατά 1% σκαρφαλώνοντας στο 15%.

Σημαντικό επίσης εύρημα είναι η εικόνα διάλυσης των ΑΝΕΛ που με τις παλινωδίες τους στο Σκοπιανό και την «κολοβή» αποχώρηση τους καταποντίζονται φθάνοντας στο 0,4%

Όπως τονίζει ο υπεύθυνος ερευνών της Opinion Poll Ζαχαρίας Ζούπης, «η έρευνα αυτή στο πλαίσιο του Βαρόμετρου της OPINION POLL πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 10-14/1. Αυτό σημαίνει ότι «έπιασε» το κλίμα τόσο της πολιτικής αστάθειας, όσο και του διαζυγίου τελικά ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά και των μετατοπίσεων βουλευτών.