Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Δεν υπαρχει αμφιβολια.Ειναι Χουντα»! ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ για τα χημικά στο Σύνταγμα

eleftherostyposΑπό νωρίς το πρωί της Κυριακής κατέφθανε πλήθος κόσμου στο Σύνταγμα για να διαδηλώσει ενάντια στην Συμφωνία των Πρεσπών. «Φ...


eleftherostyposΑπό νωρίς το πρωί της Κυριακής κατέφθανε πλήθος κόσμου στο Σύνταγμα για να διαδηλώσει ενάντια στην Συμφωνία των Πρεσπών.
«Φωτιά» πήρε για ακόμα μια φορά το Twitter από το συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος που έγινε για την Μακεδονία που έγινε την Κυριακή.





Ένα συλλαλητήριο που τα είχε όλα. Χιλιάδες κόσμου αλλά ένταση με μολότοφ και εκτεταμένη χρήση χημικών από την πλευρά των αστυνομικών δυνάμεων. Η επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία μιλά για 60.000 διαδηλωτές.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής κατέφθανε πλήθος κόσμου στο Σύνταγμα για να διαδηλώσει ενάντια στην Συμφωνία των Πρεσπών, ωστόσο δυστυχώς σημειώθηκε μεγάλη ένταση, με χημικά και μάχες σώμα με σώμα.

Το Twitter δεν θα μπορούσε να μείνει… αμέτοχο σε όλη αυτή την κατάσταση, με τους χρήστες του να “σπάνε” όλα τα κοντέρ! Χιλιάδες αναρτήσεις έστειλαν το hastgag #Συνταγμα στην πρώτη θέση των trends.




Τα σχόλια ήταν υπέρ όσων κατέβηκαν στο συλλαλητήριο.