Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αγωνία για τον 50χρονο Αλ. Αλαμπουρτζίδη: Από την παραμονή των Χριστουγέννων δεν έχει δώσει σημεία ζωής

Ο Αλέξανδρος Αλαμπουρτζίδης αναζητείται τους συγγενείς του από τις 25 Δεκεμβρίου όταν πήγαν να τον επισκεφθούν στο διαμέρισμα του στην πλατ...


Ο Αλέξανδρος Αλαμπουρτζίδης αναζητείται τους συγγενείς του από τις 25 Δεκεμβρίου όταν πήγαν να τον επισκεφθούν στο διαμέρισμα του στην πλατεία Σκατζουράκη, όπου διέμενε μόνος του. Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, μία γειτόνισσα τον συνάντησε στο δρόμο το προηγούμενο βράδυ στις 24 του μήνα και τον είδε να κατευθύνεται προς την οδό Αρτάκης.




Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Το σπίτι του δεν παρουσίαζε ίχνη αναστάτωσης. Μέσα βρέθηκαν όλα τα προσωπικά του έγγραφα και έλλειπαν μόνο τα κλειδιά του. Ο άτυχος 50χρονος, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, είχε από μέρες ξεχάσει το κινητό του τηλέφωνο σε συγγενικό του σπίτι. Οι έρευνες των συγγενών του σε νοσοκομεία και ευαίσθητες υπηρεσίες ήταν αρνητικές. Οι αδελφές του απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του, να επικοινωνήσει με την εκπομπή. Ο Αλέξανδρος Αλαμπουρτζίδης έχει ύψος 1.75 και έχει γκρίζα μαλλιά και γένια. Όταν χάθηκε φορούσε μπλε σκούρο μπουφάν, χακί παντελόνι και καφέ παπούτσια.

TheCaller.gr