Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Την σκότωσε με σιδερόβεργα! Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 29χρονης από την Κέρκυρα από τον ίδιο της τον πατέρα - Ο Αφγανός ειδοποίησε τις αρχές... ΒΙΝΤΕΟ

Με σιδερόβεργα σκότωσε ο 52χρονος την κόρη του, ενώ η ιατροδικαστής ανέφερε ότι «η 29χρονη πάλεψε ώρα για τη ζωή της». Σύμφωνα με πληρο...

Με σιδερόβεργα σκότωσε ο 52χρονος την κόρη του, ενώ η ιατροδικαστής ανέφερε ότι «η 29χρονη πάλεψε ώρα για τη ζωή της».




Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η 29χρονη διέμενε μέχρι και πριν από λίγο καιρό με τον 52χρονο πατέρα της σε σπίτι στην περιοχή της Αλεπούς και στο νησί δεν υπάρχουν άλλα συγγενικά της πρόσωπα. Είναι γεγονός δε, ότι από το πρωί μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει επικοινωνήσει κανένας με το γραφείο τελετών που παρέλαβε αργά χθες το βράδυ τη σορό της.




Η 29χρονη Ατζελίνα εργαζόταν σε καφετέρια του νησιού. Εκεί δούλευε και ο κατά πληροφορίες 30χρονος Αφγανός σύντροφός της ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές καθώς η νεαρή κοπέλα δεν εμφανίστηκε την Τετάρτη στην επιχείρηση όπου εργάζονταν.

Έπειτα από έρευνες εντοπίστηκε η σορός της άτυχης κοπέλας θαμμένη κοντά στο σπίτι της.

Ο 30χρονος άντρας στην κατάθεση που έδωσε στις αρχές υποστήριξε πως η 29χρονη Ατζελινα Π. διέμενε μαζί του το τελευταίο διάστημα καθώς καβγάδιζε συνέχεια με τον πατέρα της γιατί δεν ενέκρινε τη σχέση τους. Ο ίδιος φέρεται να είπε ακόμη πως ο πατέρας της ήταν δύσκολος άνθρωπος και οι τσακωμοί με την κόρη του είχαν γίνει καθημερινό φαινόμενο.