Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ατύχημα με κυνηγούς στη Φθιώτιδα - 29χρονος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Σ.Ν!

Δεν λένε να πάψουν τα ατυχήματα τα οποία πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια του κυνηγιού στην περιοχή της Φθιώτιδας. Ευτυχώς αυτό το οποίο...


Δεν λένε να πάψουν τα ατυχήματα τα οποία πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια του κυνηγιού στην περιοχή της Φθιώτιδας. Ευτυχώς αυτό το οποίο έλαβε χώρα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας το μεσημέρι της Δευτέρας δεν ήταν ικανό για να κοστίσει την ζωή σε έναν 29χρονο (βάσει των αρχικών πληροφοριών). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δύο παρέες κυνηγούσαν σε κοντινή απόσταση, στην παραπάνω περιοχή, όταν ένας 29χρονος και ένας 43χρονος βρέθηκαν πολύ κοντά.




Το συμβάν σημειώθηκε όταν σύμφωνα με πληροφορίες ο 43χρονος φέρεται να πυροβόλησε -πιθανότατα πιο χαμηλά- προς τη μεριά του 29χρονου και τα σκάγια τον πέτυχαν στο πρόσωπο. Άμεσα κλήθηκε ιατρική βοήθεια και αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας. Οι γιατροί όμως έκριναν την κατάσταση στο ένα μάτι του πιο σοβαρή και μεταφέρθηκε με συνοδεία περιπολικού σε Νοσοκομείο στην Αθήνα (στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο).

Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες διαφαίνεται ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του 29χρονου, ο οποίος σημειωτέον είναι αστυνομικός. Για την εξέλιξη του συμβάντος θα σας ενημερώσουμε με νέο άρθρο.