Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σε αυτό το σημείο έθαψε την 29χρονη κόρη του ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας - Είχε σχέση με 26χρονο Αφγανό;

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας, αλλά και ολόκληρη η χώρα από την άγρια δολοφονία της 29χρονης Αγγελικής Πέτρου από τον ...


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας, αλλά και ολόκληρη η χώρα από την άγρια δολοφονία της 29χρονης Αγγελικής Πέτρου από τον ίδιο της τον πατέρα, ανήμερα την Πρωτοχρονιά του 2019.





Σήμερα, ο παιδοκτόνος οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στο σπίτι όπου σκότωσε την κόρη του και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια με ποιο τρόπο της αφαίρεσε τη ζωή και στη συνέχεια την έθαψε στον κήπο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές χρειάστηκαν επτά ώρες ανάκρισης μέχρι να τον κάνουν να «σπάσει» και να ομολογήσει ότι σκότωσε την κόρη του με σιδερόβεργα. Ο ίδιος στη συνέχεια υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στον κήπο του σπιτιού τους όπου είχε θάψει τη σορό της 29χρονης.


Σε αυτό το σημείο έθαψε την κόρη του:





Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι η 28χρονη είχε σχέση με έναν 26χρονο Αφγανό, ο οποίος ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ο πατέρας της δεν ενέκρινε τη σχέση τους και όταν η 29χρονη τον ενημέρωσε πως όχι μόνο δεν πρόκειται να χωρίσει αλλά σκέφτεται να τον παντρευτεί, ο πατέρα της τη σκότωσε χτυπώντας τη στο κεφάλι. Όταν η κόρη του πέθανε, την έθαψε στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν το πτώμα.

TheCaller.gr