Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στον πάγο όλη η χώρα! Μέχρι -17 θα φτάσει ο υδράργυρος το Σάββατο! Θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν στην Αττική

Πολλά προβλήματα σε όλη τη χώρα. Ταλαιπωρία για τους οδηγούς. Πολίτες εγκλωβισμένοι στα χιόνια. Αέρας, χιόνια και πολικές θερμοκρασίες το Σ...


Πολλά προβλήματα σε όλη τη χώρα. Ταλαιπωρία για τους οδηγούς. Πολίτες εγκλωβισμένοι στα χιόνια. Αέρας, χιόνια και πολικές θερμοκρασίες το Σαββατοκύριακο. Πρόγνωση από τον Γιάννη Καλλιάνο.
Ο νέος χρόνος μπήκε με… παγωμένες διαθέσεις αφού όλη η Ελλάδα “μαστιγώνεται” από θυελλώδεις ανέμους και χιόνια ενώ η θερμοκρασία, κάνει πραγματική “βουτιά”, για να φτάσει μέχρι και -17 το Σάββατο!




Κάτω από το μηδέν και στην Αττική
Ώρα με την ώρα, ο χιονιάς επηρεάζει όλο και περισσότερο το Νότιο κομμάτι της χώρας. Βοριάδες μέχρι 10 μποφόρ φυσούν στο Αιγαίο και ο υδράργυρος θα κατρακυλήσει ίσως και κάτω από το μηδέν.




Σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου στο newsIT.gr από το Σάββατο το πρωί, η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και -17 βαθμούς στα ορεινά τμήματα της Βόρειας Ηπειρωτικής Ελλάδας. Μάλιστα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή γιατί θα είναι παγωμένο το χιόνι.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, αναμένεται να χιονίσει στα Βόρεια προάστια. Έως και -1 βαθμό θα πέσει η θερμοκρασία το πρωί της Παρασκευής στην Αττική.

Η κακοκαιρία θα κρατήσει για τουλάχιστον μία εβδομάδα, μέχρι τις 8 ή 9 Ιανουαρίου.

Ακούστε αναλυτικά την πρόγνωση:


Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Η “Σοφία” έχει θέσει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης όλη την χώρα με την ΕΜΥ να εκδίδει νέο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για σήμερα Παρασκευή και το Σάββατο.