Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...!! «Μας βάλανε 13 Ελληνόπουλα τον έναν πάνω στον άλλον σε ένα μικρό αυτοκίνηττο και μας πήγαν στην ΓΑΔΑ»...!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ από Ελληνόπουλο που προσήχθει ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ από την Μητρόπολη...!!!

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΑΠΟ 500 ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤ...


ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΑΠΟ 500 ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ... ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΓΛΑΦΥΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΚΑΝ ΕΧΘΕΣ ΟΙ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

«Την χθεσινή ημέρα, Πέμπτη, 24/1/2019, ξεκινήσαμε με την παρέα μου από Αγία Παρασκευή και Χολαργό οι περισσότεροι στις 18.00 και μέσω του μετρό φτάσαμε στο Μοναστηράκι με σκοπό να πάμε στο συλλαλητήριο.




Μόλις φτάσαμε 2 ανήλικα παιδιά με ελληνικές σημαίες μας ζήτησαν να τους συνοδεύσουμε έτσι ώστε να μεταβούν κι αυτοί με ασφάλεια λόγω αυξημένου κινδύνου αντιεξουσιαστών οι οποίοι οργανώνονται κι επιτίθενται σε διάφορες συνοικίες.

Συνολικά, με τα παιδιά αυτά ήμασταν 9 άτομα. Γύρω στις 18.30 κι ενώ προσεγγίζαμε την πλατεία Συντάγματος από την οδό Μητροπόλεως, στο ύψος της Μητρόπολης μας σταματήσανε κάποιοι αστυνομικοί, άλλοι με πολιτικά ρούχα και άλλοι ένστολοι, για έλεγχο, ο οποίος έγινε τελικά μόνο σε τρία άτομα που είχανε τσάντα.

Όλους όμως μας κράτησαν στο σημείο και μας απαγόρευσαν να φύγουμε. Μετά ήρθανε κι άλλα 4 άτομα, 2 κοπέλες και 2 άντρες νεαρής ηλικίας τους οποίους είχαν σταματήσει νωρίτερα. Όλοι μας περιμέναμε περίπου 30 λεπτά έως ότου ήρθε ένα όχημα της αστυνομίας, το οποίο μας παρέλαβε και μας οδήγησε πίσω από τη ΓΑΔΑ.

Αυτό έγινε συνοδεία τριών αστυνομικών που ήταν όρθιοι, εκτός του οδηγού και συνοδηγού και επειδή ένας δε χωρούσε από τους προσαχθέντες αναγκάστηκε να κάτσει πάνω σε άλλον, έτσι ώστε να χωρέσουμε λόγω μη επαρκών θέσεων.

Μόλις φτάσαμε, συναντήσαμε αρκετούς ανθρώπους με ελληνικές σημαίες οι περισσότεροι, που προφανώς ήθελαν να πάνε στο συλλαλητήριο και πιο μετά ήρθε άλλο ένα πούλμαν με κόσμο. Στο σημείο εκείνη τη στιγμή ήμασταν γύρω στα 70 άτομα. Όταν ήρθε η σειρά μας, οι 13 που ήμασταν με το όχημα οδηγηθήκαμε μέσα στο χώρο κι εκεί μας κατέγραψαν. Έπειτα μας μοιράσανε και μας οδηγήσανε σε διαφορετικούς ορόφους και ακολουθήθηκαν οι τυπικές διαδικασίες οι οποίες όμως διήρκησαν περίπου 4 ώρες!

Την περισσότερη ώρα περιμέναμε αναγκαστικά στους διαδρόμους χωρίς να έχουμε κάπου να κάτσουμε. Οι περισσότεροι κάθονταν στο πάτωμα περιμένοντας. Ένα άτομο πιθανότατα υπέστη κρίση πανικού, αλλά ευτυχώς συνήλθε μετέπειτα. Ένας άλλος άνθρωπος, οικογενειάρχης διαμαρτυρήθηκε εντόνως καθώς η γυναίκα του και το μωρό παιδί του τον περιμένανε στο Σύνταγμα επί πολλές ώρες για να τους πάρει.

Οι αστυνομικοί σε κάποια διαστήματα μας φέρνανε νερό, μη μπορώντας ίσως τίποτα άλλο. Τα κινητά μας τα κατασχέσανε έτσι ώστε να περιορίσουν τον κίνδυνο φωτογραφιών ή βίντεο.

Τελικά γύρω στις 23.15 αφεθήκαμε ελεύθεροι, χωρίς διευκρινίσεις. Φεύγοντας και ενώ είχε αρχίσει να βρέχει καταρρακτωδώς μας απαγόρευσαν να σταθούμε στο χώρο μπροστά από τη ΓΑΔΑ που κάτσαμε για να προφυλαχτούμε από τη βροχή. Αφού μάθαμε ότι διαλύθηκε τότε περίπου και το συλλαλητήριο, από ρίψεις δακρυγόνων, κινηθήκαμε με το μετρό οι περισσότεροι προς τα σπίτια μας. »Κ.Σ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΞΟΥΞΝ ΚΑΝ. ΑΝ ΚΟΥΒΑΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. ΑΠΛΑ ΤΑ ΑΦΙΑΡΕΣΑΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.