Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ για την ΕΛΛΑΔΑ...!! O Τσίπρας πάει στο Μαράκες ΣΗΜΕΡΑ για να υπογράψει το Παγκόσμιο σύμφωνο μετανάστευσης που θα πνίξει την χώρα μας με ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΟΙΚΟΥΣ...!!

Σιγή ιχθύος από τα μεγάλα Ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης.. για ένα θέμα όπως το παγκόσμιο σύμφωνο μετανάστευσης. Εν κρυπτώ χωρίς να ενημερώσε...


Σιγή ιχθύος από τα μεγάλα Ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης.. για ένα θέμα όπως το παγκόσμιο σύμφωνο μετανάστευσης. Εν κρυπτώ χωρίς να ενημερώσει κανέναν ο Τσίπρας.. πάει να το υπογράψει. Τι υπογράφει; Ουσιαστικά την κατάργηση των συνόρων!!

Εσείς γνωρίζεται τι είναι αυτό; Γνωρίζεται πόσο θα αλλάξει την ζωή μας; Γνωρίζεται πόσο θα επηρεάσει την χώρα μας; Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι αυτό που θα υπογράψει ο Τσίπρας;




Στις εργασίες της Διακυβερνητικής Διάσκεψης του ΟΗΕ, για την υιοθέτηση του Παγκόσμιου Συμφώνου για τη Μετανάστευση στο Μαρακές, θα πάρει μέρος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σήμερα Δευτέρα.

Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στη Γενική Συζήτηση, στην Ολομέλεια της Διάσκεψης, οι εργασίες της οποίας θα αρχίσουν στις 09.00, και θα παρουσιάσει τις θέσεις της Ελλάδας σχετικά με το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση.

Επίσης, στο περιθώριο της Διάσκεψης ο κ. Τσίπρας θα έχει διμερείς επαφές, μεταξύ των οποίων με την Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, Maria Fernanda Espinosa, και τον Αντιπρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού, Gilles Carbonnier.

Οι ΗΠΑ κατήγγειλαν την Παρασκευή το παγκόσμιο σύμφωνο για τη μετανάστευση που προωθούν τα Ηνωμένα Έθνη επειδή έχει ως στόχο «να ενισχυθεί η παγκόσμια διακυβέρνηση σε βάρος του κυριαρχικού δικαιώματος των κρατών να διαχειρίζονται το σύστημα μετανάστευσης»!

Πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου: «Έδωσα οδηγίες στο υπουργείο Εξωτερικών να μην υπογράψει το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη μετανάστευση. Έχουμε δεσμευτεί να επιτηρούμε τα σύνορά μας εναντίον της άφιξης παράτυπων μεταναστών.

Τι θα συμβεί όταν ψηφιστεί το Παγκόσμιο σύμφωνο μετανάστευσης.. σήμερα!!

Το Διεθνές Σύμφωνο για τη Μετανάστευση του ΟΗΕ, πρόκειται να συζητηθεί στις 10 και 11 Δεκεμβρίου στο Μαρόκο.

Ούτε λίγο ούτε πολύ πρόκειται για μία διεθνή [υποτίθεται μη δεσμευτική] συμφωνία, όπου οι ευρωπαϊκές χώρες θα ανοίξουν τα σύνορα τους, για να καλοδεχτούν και να καλοφιλοξενήσουν δισεκατομμύρια «εποίκους», από Αφρική και Ασία!

Και όλοι θα περάσουν από πάνω μας, ενώ μερικές δεκάδες εκατομμύρια από αυτούς ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ... Αυτό υπογράφει σήμερα στο Μαρακές ο Τσίπρας...!!!