Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τούρκοι υποστηρίζουν ότι χάκαραν e-mails του Ελληνικού ΥΠΕΞ- Διαψεύδει η Αθήνα...

Τούρκοι χάκερ, με την ονομασία Κυβερνο-Πολεμιστές Επιδρομείς, ισχυρίζονται ότι ‘έριξαν’ το σύστημα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τη ...


Τούρκοι χάκερ, με την ονομασία Κυβερνο-Πολεμιστές Επιδρομείς, ισχυρίζονται ότι ‘έριξαν’ το σύστημα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τη σελίδα -όπως αναφέρουν- της εθνικής στρατηγικής του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.




Οι χάκερς έγραψαν μάλιστα στην ιστοσελίδα τους το εξής μήνυμα: «Μπορεί μια νύχτα να έρθουμε ξαφνικά. Τα νεύρα μας έχουν χτυπήσει κόκκινο. Προειδοποιούμε όσους ξεπερνούν τα όρια και τους υπενθυμίζουμε ότι η ιστορία μία μέρα θα επαναληφθεί», κάνοντας αναφορά στο 1922 και τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Η ηλεκτρονική αυτή επίθεση αποτελεί απάντηση στις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, όπως αναφέρουν.

Σύμφωνα με τους ίδιους, έσπασαν τους κωδικούς και ‘μπήκαν’ σε δεκάδες e-mail του υπουργείου Εξωτερικών, προειδοποιώντας μάλιστα για νέες κυβερνο-επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας. «Οι επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας θα συνεχιστούν. Στόχος θα είναι και ελληνικά ΜΜΕ. Σε περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση συνεχίσει την ίδια πολιτική, θα συνεχιστούν και οι επιθέσεις μας κατά της Ελλάδας».

Από την πλευρά του, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, ξεκαθαρίζει, μέσω κύκλων, ότι τόσο η ιστοσελίδα όσο και τα μέιλ του ουδέποτε έπαψαν να λειτουργούν, διαψεύδοντας τους Τούρκους “κυβερνοπολεμιστές επιδρομείς”.

Οι ίδιοι ελληνικοί κύκλοι διαβεβαίωναν και πως αν ποτέ συμβεί κάτι, αντιμετωπίζεται άμεσα από τις αρμόδιες υπηρεσίες.