Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προσοχή: Μαυροφορεμένος άντρας επιχειρεί να εξαπατήσει ηλικιωμένους στην Πάτρα

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για νέο κρούσμα με εξαπάτηση ηλικιωμένων στην Πάτρα. Σύμφωνα με το tempo24.news οι καταγγελίες αφορούν άγνωστο άν...


Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για νέο κρούσμα με εξαπάτηση ηλικιωμένων στην Πάτρα. Σύμφωνα με το tempo24.news οι καταγγελίες αφορούν άγνωστο άνδρα, ντυμένο στα μαύρα, ο οποίος να προσπαθεί να εξαπατήσει ηλικιωμένους.




Ο άνδρας εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης να κινείται στην οδό Κιθαιρώνος.

Η μέθοδος, που χρησιμοποιούν ο ίδιος και άλλοι απατεώνες, κάθε φορά, φαίνεται διαφορετική, ενώ τα θύματά τους είναι κυρίως ηλικιωμένοι με χαμηλά αντανακλαστικά. Ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ έχει λάβει τα μέτρα της, τόσο με ενίσχυση περιπολιών τις μέρες των γιορτών, όσο και με συνεχή μηνύματα, ραδιοτηλεοπτικά και ηλεκτρονικά.

Tα κρούσματα, παραμένουν πολλά. Οι απατεώνες, εμφανίζονται ως δήθεν εφοριακοί, «φίλοι» ή «συνεργάτες» συγγενικών προσώπων των ηλικιωμένων, υπάλληλοι της ΔΕΗ κά και ζητούν χρήματα για διαφορετικούς λόγους. Οι ηλικιωμένοι, μην μπορώντας να επιβεβαιώσουν άμεσα τα λεγόμενα ή τις απαιτήσεις τους, πέφτουν θύματα, δίνοντας ό,τι χρήματα τους ζητούν.