Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γκρίζε Λύκε είσαι εδώ...;;; Στο ΚΕΑΠ των Μαχητών οι «Μόνιμοι Λοχίες» σε Νυχτερινή Μάχη Ανορθοδόξου Πολέμου… Παρουσία Α/ΓΕΣ

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαίδ...


Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ), στη Ρεντίνα του Νομού Θεσσαλονίκης.




Στο ΚΕΑΠ, την τρέχουσα περίοδο, παράλληλα με την εκπαίδευση των Μονίμων Λοχιών Τάξης 2018 στο Σχολείο Σωμάτων – Όπλων και Ετέρων Κλάδων (ΣΣΟΕΚ), διεξάγεται και το Σχολείο Καταδρομών (Σχ. ΚΔ).

Ο Αρχηγός, στη διάρκεια της επίσκεψής του, παρακολούθησε Νυχτερινή τακτική άσκηση, κατά την οποία οι Μόνιμοι Λοχίες και οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Καταδρομών, συνεξετάστηκαν σε πλήθος αντικειμένων.

Με τη λήξη της Νυχτερινής άσκησης, πραγματοποίησε ομιλία προς το προσωπικό, εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους, κατά την οποία:

– Εξήρε το υψηλό εκπαιδευτικό αποτέλεσμα και το επίπεδο των εκπαιδευτών του ΚΕΑΠ.

– Συνέστησε στους εκπαιδευόμενους, να συνδυάζουν πάντα τις αρετές του χαρακτήρα με τη σκληρή δουλειά, τη θεωρία με την τεχνική κατάρτιση και τη γνώση με την αυτενέργεια.

Τον Αρχηγό ΓΕΣ συνόδευε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ, Υποστράτηγος Νικόλαος Χιονής.