Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ο Στρατηγός Συναδινός στην Ευρωβουλή...!! «Απέτυχες... απέφυγες να επισκεφτείς τους ανθρώπους που βιώνουν την ισλαμική τρομοκρατία...»

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, κατά τις εργασίες της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συνα...


Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, κατά τις εργασίες της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, Επικεφαλής και Ευρωβουλευτής της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, παρενέβη στη συζήτηση με θέμα την προετοιμασία της συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 13ης και 14ης Δεκεμβρίου επισημαίνοντας ότι, το Συμβούλιο θα πρέπει να απορρίψει το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση, όπου αυθαίρετα και αδιακρίτως παραχωρούνται δικαιώματα σε λαθρομετανάστες, καθόσον η λανθασμένη και αποτυχημένη πολιτική των ανοιχτών συνόρων του επίτροπου Αβραμόπουλου τα τελευταία χρόνια είχε ως αποτέλεσμα, μόνο στην Ελλάδα, να έχουν φτάσει πάνω από ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες ενώ ταυτόχρονα χαϊδεύουμε την Τουρκία.

Δείτε το βιντεο.