Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ρήξη πρωκτικού δακτυλίου...» ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ στον Ευαγγελισμό: ΒΙΑΣΤΗΚΕ ο αλβανός δολοφόνος της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη

Η διαπίστωση για το βιασμό του 19χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο έγινε σύμφωνα με ...


Η διαπίστωση για το βιασμό του 19χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο έγινε σύμφωνα με πληροφορίες από τους γιατρούς στον Ευαγγελισμό - Ποιά είναι τα ιατρικά ευρήματα





Την καταγγελία του 19χρονου Αλβανού κατηγορούμενου για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, ότι βιάστηκε από συγκρατουμένους του, οι οποίοι προηγούμενως τον είχαν ξυλοκοπήσει στις φυλακές Αυλώνα επιβεβαιώνουν τα ευρήματα των γιατρών του Ευαγγελισμού που τον περιέθαλψαν.




Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από πηγές του Ευαγγελισμού, στον 19χρονο διαπιστώθηκε «ρήξη πρωκτικού δακτυλίου, εύρημα συμβατό με παρά φύσει ασέλγεια».
Σημειώνεται ότι ο 19χρονος είχε καταγγείλει στους γιατρούς ότι είχε βιαστεί, αφού ξύπνησε όπως είπε, σε άλλο χώρο και χωρίς παντελόνι και εσώσοχο. Ηδη, από την αστυνομία έχει κινηθεί η διαδικασία για το σχηματισμό δικογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος Αλβανός φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς:

«Φώναζαν, έβριζαν και με χτυπούσαν. Κάποια στιγμή άκουσα έναν από αυτούς να λέει βγάλτε του το παντελόνι. Λιποθύμησα από την πίεση και τα χτυπήματα. Όταν ξύπνησα ήμουν σε άλλο χώρο, χωρίς παντελόνι και εσώρουχο. Δεν ξέρω τι μου έκαναν».